Ρεκόρ υπάρχουν πολλά και σε διάφορες κατηγορίες και πραγματικά συναρπάζουν. Έτσι και στο σεξ έχουμε επιτεύγματα που γίνανε και αξίζουν αναφοράς.

Ρεκόρ υπάρχουν πολλά και σε διάφορες κατηγορίες και πραγματικά συναρπάζουν. Έτσι και στο σεξ έχουμε επιτεύγματα που γίνανε και αξίζουν αναφοράς. Οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε και έχει σχέση με την ερωτική επαφή βρίσκεται παρακάτω.

Το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο:  O Jonah Falcon διαθέτει κάτω από το παντελόνι του προσόντα που για κάθε γυναίκα θα ήταν εκπληκτικά. Το γεννητικό του όργανο ξεπερνάει τα 34 εκατοστά σε μέγεθος(όταν είναι σε στύση φυσικά) και προκαλεί πραγματικά σοκ.

Το μακρύτερο αιδοίο στον κόσμο: Η Anna Swan διέθετε αυτην την ικανότητα και ο λόγος ήταν επειδή έχει ύψος 2,37 μέτρα. Πολύ λογικό λοιπόν τα προσόντα της να είναι υπερδιπλάσια από το κανονικό.

Η μάνα με τα περισσότερα παιδιά: 64 στον αριθμό και τα έχει η Leontina Albina από την Χιλή που έχει ένα μικρό χωριό για οικογένεια. Με τόσο πολύ κόσμο ότι θέλει μπορεί να κάνει.

Η πιο μεγάλη σε ηλικία πόρνη: Είναι 82 χρονών! Ναι καλά διαβάσατε. Με το "ψευδώνυμο" Γιαγιά η Chiu από την Taipei κρατάει για 40 χρόνια στο επάγγελμα και προχωράει ακόμα χωρίς σταματημό.

Το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο: Έγινε με 250 ζευγάρια στην Ιαπωνία και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μάλιστα το όλο γεγονός καταγράφηκε στην κάμερα αλλά και σε φωτογραφίες. Αμέσως το βγάλανε στην κυκλοφορία σαν DVD και είχε τεράστια επιτυχία
 
Η γυναίκα που πήγε με τους περισσότερους άντρες σε μια μέρα: H Lisa Sparxx γνωστή πορνοστάρ κατάφερε αυτό το εντυπωσιακό επίτευγμα στην εκδήλωση "World Gangbang Championship". Πήγε με 919 άντρες και έσπασε κάθε ρεκόρ και δικαιολογημένα

Το πιο δυνατό αιδοίο στον κόσμο: Η Tatiana Kozhenikova διαθέτει αυτό το προσόν. Έχει καταφέρει με το όργανο της να σηκώσει πάνω από 31 κιλά συναρπάζοντας τον πλανήτη. Μάλιστα έχει βγει και βίντεο για αυτήν και μπορείτε παρακάτω να το δείτε.






Ο γηραιότερος πατέρας: Σε ηλικία 90 χρόνων ο Nanu Ram Jogi από την Ινδία έγινε μπαμπάς και αποτελεί τον μεγαλύτερο σε ηλικία στον πλανήτη. Μάλιστα ο ηλικιωμένος δηλώνει ότι θέλει να συνεχίσει και μέχρι τα 100 να κάνει και αλλά παιδιά. Εις ανώτερα.

πηγή: sportygossip.com