Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Προτάθηκε ο Σιμόνε Μπαρόνε!!

Πέραν της ενίσχυσης με έναν (ή και δύο…) επιθετικούς που θα ενισχύσουν άμεσα το ρόστερ, οι άνθρωποι του Άρη, βρίσκονται σε αναζήτηση και του αμυντικού μέσου που έχει ζητήσει ο Μάκης Κατσαβάκης. Στη μεταγραφική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, έπεσαν εκ νέου στο τραπέζι όλες οι περιπτώσεις και αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια για να κλείσουν όσο δυνατόν γρηγορότερα όλα τα μεταγραφικά ζητήματα.

Στα πλαίσια της αναζήτησης αυτής, στους «κίτρινους» προτάθηκε και ο 34χρονος Ιταλός αμυντικός μέσος Σιμόνε Μπαρόνε, που έχει τεράστια θητεία στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ μετράει και 16 διεθνείς συμμετοχές με τη φανέλα της «σκουάντρα ατζούρα». Ασφαλώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό όνομα, όμως στα αρνητικά ασφαλώς περιλαμβάνεται η ηλικία του και το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική του καριέρα δείχνει να βαδίζει προς τη δύση της. Ο Μπαρόνε έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Λιβόρνο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Πάρμα, Πάντοβα, Κιέβο, Πάρμα, Τορίνο, Παλέρμο και Κάλιαρι.

Στο… ακουστικό για απαντήσεις
Η πρόταση Έλληνα μάνατζερ για τον Μπαρόνε, δεν σημαίνει ασφαλώς πως εγκαταλείφθηκαν οι περιπτώσεις των υπόλοιπων αμυντικών μέσων. Στη λίστα εξακολουθεί να βρίσκεται ο 24χρονος Νιγηριανός χαφ Έντι Οσενί που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει εγκαταλειφθεί ούτε η περίπτωση του Κριστιάν Βαντόζ, ο οποίος ακόμη δεν έχει υπογράψει στη Γκρόνινγκεν. Ο Ούγγρος μέσος αποτελεί το διακαή πόθο του Κατσαβάκη και της διοίκησης, επομένως δεν θα θεωρηθεί απίθανο αν ο Άρης επιστρέψει με μια νέα, ακόμη καλύτερη πρόταση και κάνει δικό του τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: