Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

«Διπρόσωπος» Πλατανιάς!!

«Διπρόσωπος» Πλατανιάς
Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Πλατανιάς νίκησε 3-1 την Επισκοπή στο προτελευταίο του φιλικό ματς πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Το σύνολο του Γιάννη Χατζηνικολάου παρουσίασε τα αδύναμά του σημεία στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Έλληνας τεχνικός έβαλε αρκετούς παίκτες, οι οποίοι δεν αναμένεται να είναι βασικοί ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι Χανιώτες παρουσίασαν ένα σαφώς βελτιωμένο «πρόσωπο».

Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο του «Μάλεμε» οι παίκτες του Πλατανιά ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 9’ με τον Μιρτσέτα. Ωστόσο, στο 39’ ο Τριανταφύλλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Το δεύτερο μέρος είχε έναν και μοναδικό πρωταγωνιστή για τον Πλατανιά. Ο λόγος για τον Νικηφόρο Τσοντάκη, ο οποίος με δύο δικά του γκολ στο 55’ και στο 68’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πλατανιάς: Ζέλουντοκ, Παληγεώργος, Κανακούδης, Τζανής, Δημήτρης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μαρτσάκης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα, Γιακουμάκης.

Επισκοπή: Νικηφόρος, Σταυρακάκης, Μπαμπουλάκης, Μποτωνάκης, Ψωμάς, Δελήμπασης, Πουλάκης, Αντιασβίλι, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου, Τζέκος.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: