Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ζώντας το όνειρο της Μπουντεσλίγκα (video)

Το τηλεοπτικό κανάλι Sky Sport της Γερμανίας έκανε μία ευχάριστη φάρσα σε ερασιτέχνες, μετατρέποντας την αναμέτρησή τους από ερασιτεχνική σε ανάλογη της Μπουντεσλίγκα.
Όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το κάνουν περισσότερο για χόμπι. Δεν είναι αυτή η βασική τους δουλειά και απλά ξεφεύγουν από την καθημερινότητά τους. Ακόμα και αυτοί όμως, κάποια στιγμή ονειρεύτηκαν να αγωνιστούν σε ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς είχαν συνηθίσει τις άδειες κερκίδες.
Το γερμανικό δίκτυο, Sky Sports αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο των Λόχοφ και Ντίλιγκεν για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Γερμανίας. Έτσι, όσο οι παίκτες ήταν στα αποδυτήρια για τις τελικές οδηγίες από τους προπονητές τους, το Sky Sports γέμισε με κόσμο το γήπεδο και είχε κάμερες για να καλύψει το παιχνίδι.
Αρχικά, οι παίκτες υπέστησαν ένα μικρό σοκ, αλλά στη συνέχεια έδειχναν να περνούν τις καλύτερες στιγμές της μικρής τους καριέρας και απόλαυσαν το παιχνίδι. Με το τέλος της αναμέτρησης, ακόμα και οι ηττημένοι πανηγύριζαν μαζί με τους νικητές!




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: