Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Λαμπράκης: «Δεν μας ικανοποιεί οικονομικά ο Άρης»

Άσχημη τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Νίκου Κατσικοκέρη μετά και τις δηλώσεις του Σταύρου Λαμπράκη στο novasports.gr. Ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη τόνισε πως η μετακίνηση του 23χρονου επιθετικού στους «κίτρινους» δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από τη στιγμή που οι Κρητικοί δεν ικανοποιούνται στο οικονομικό σκέλος της πρότασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση του Άρη περιλαμβάνει δύο έμψυχα ανταλλάγματα και ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό σε σχέση με τις 250.000 που ζητούν οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου.

«Είμαι ενήμερος για την πρόταση του Άρη, όμως δεν είναι αυτή που θα μας επέτρεπε να προχωρήσουμε το θέμα. Δεν μας ικανοποιεί οικονομικά », είπε αρχικά ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη και συνέχισε: « Εάν ο Εργοτέλης δεν πάρει τα χρήματα που ζητά, ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα. Έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.».

Όσο για την επιθυμία του Κατσικοκέρη να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, τόνισε: « Ο Νίκος είναι υποχρεωμένος να παραμείνει στον Εργοτέλη, εφόσον η ομάδα δεν ικανοποιηθεί στον οικονομικό τομέα. Μπορεί να μην αισθάνεται άνετα στη Β΄ Εθνική, όμως και ο Εργοτέλης δεν αισθάνεται άνετα με τον υποβιβασμό», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: