Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Νίκησε Ψαχνά και… Κουτρουμπή!!

Νίκησε Ψαχνά και… Κουτρουμπή
Στο πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους μετά την προετοιμασία στην Αγγλία, η ΑΕΚ χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε σχετικά εύκολα του Ηρακλή Ψαχνών με σκορ 1-0.

Δεν χρειάστηκε και πολύ χρόνο προσαρμογής ο νεοαποκτηθείς Κουτρουμπής, καθώς όχι μόνο πέτυχε το μοναδικό τέρμα, αλλά ήταν πολύ θετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα. Καλή απόδοση για τους «μικρούς» του Βαγγέλη Βλάχου.

Βροντερό «παρών» από τους φίλους της «Ένωσης» στο γήπεδο.

Ακόμα και με τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ΑΕΚ αυτή την περίοδο, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων παραμένει δεδομένη. Στο πρώτο 20λεπτο οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις εστίες, με τον Κουρέλα να επιχειρεί το πρώτο σουτ για την «Ένωση» στο 27’. Αυτή η φάση φαίνεται ότι… αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Βλάχου και «ανέβασαν στροφές». Στο 35’ ο Σιαλμάς δεν κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ από καλή θέση εντός περιοχής, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έβγαλε την κάθετη στον Γροντή, με τον τελευταίο να χάνει εξίσου μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Στο 43’ ήταν η ώρα του Κουτρουμπή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαγού, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Την ίδια ώρα, ο σκόρερ των «κιτρινόμαυρων»... έβγαζε σιγουριά και στα μετόπισθεν.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, δείγμα και των πολλών αλλαγών που έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ. Στο 67’ ο Λαγός εκτέλεσε αριστουργηματικά φάουλ, με τον γκολκίπερ του Ηρακλή, Σικαλιά να… πετάγεται τελευταία στιγμή και να σώζει την ομάδα του. Δύο ευκαιρίες είχαν ακόμα οι «κιτρινόμαυροι» να αυξήσουν και άλλο το αποτέλεσμα, ωστόσο Σιαλμάς και Καλογέρης δεν βρήκαν «στόχο», με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει την ΑΕΚ νικήτρια με σκορ 1-0. Αρκετά ικανοποιημένος πρέπει να έμεινε ο Βαγγέλης Βλάχος με το πρόσωπο της ομάδας του.

ΑΕΚ (Βλάχος): Αραμπατζής (46’ Κωνσταντόπουλος), Κουτρουμπής (87' Βλάχος), Γιάγκο (87' Τσαμουρλίδης), Αρκούδας (87' Ματεντζίδης), Λαγός (83’ Νικολόπουλος), Ρίκκα (77’ Φέτσης), Κοτσαρίδης, Γροντής (46’ Παπαδημητρίου), Σιαλμάς (77’ Φροξυλιάς), Κουρέλλας (69’ Καλογέρης), Παυλής (70’ Σταματής)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: