Η απογοήτευση των οπαδών της Μίλαν για τις πωλήσεις των Τιάγκο Σίλβα και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αντικατοπτρίζεται στις χαμηλές πωλήσεις στα εισιτήρια διαρκείας, οι οποίες μπορεί να γράψουν αρνητική ιστορία!
Οι Ροσονέρι έχασαν δύο βασικότατους παίκτες, παίρνοντας τα χρήματα της Παρί Σεν Ζερμέν, τα οποία όμως δεν έχουν επενδύσει στην ενίσχυση της ομάδας. Ο κόσμος φυσικά δεν... χαίρεται για τις κινήσεις του Μπερλουσκόνι και κάποιοι οπαδοί κινήθηκαν νομικά, ζητώντας αποζημίωση για τα διαρκείας που αποκτήθηκαν πριν τις πωλήσεις.

Η διοίκηση της ομάδας προσφέρθηκε να αποζημιώσει όσους το ήθελαν, αν και λίγοι ήταν εκείνοι που επέλεξαν αυτό το δρόμο. Τα 19.283 «κομμάτια» που έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής θεωρούνται πολύ χαμηλά για τα δεδομένα της Μίλαν και όπως αναφέρει το Tuttosport, είναι πολύ πιθανόν να τεθεί ιστορικό χαμηλό στην εποχή του Μπερλουσκόνι στο σύλλογο. Μόλις δύο φορές στο παρελθόν τα διαρκείας έχουν πέσει κάτω από τις 30.000.

Τη σεζόν 2009-10, όταν πωλήθηκε ο Κακά στη Μίλαν, όπου «έφυγαν» 27.865 διαρκείας και την επόμενη, όταν αυξήθηκαν μεν,αλλά μόλις κατά 889!

πηγή: gazzetta.gr