Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

«Ο Κακά στη Μίλαν, αν παντρευτώ τη Μπελούτσι»

«Ο Κακά στη Μίλαν, αν παντρευτώ τη Μπελούτσι»
Απαισιόδοξος σχετικά με τη μεταγραφή του Κακά στη Μίλαν εμφανίστηκε ο Ερνέστο Μπροντζέτι, γνωστός Ιταλός μάνατζερ, που έχει εμπλακεί ενεργά στο παρελθόν σε πολλές μετακινήσεις παικτών από την Ιταλία στην Ισπανία. Σύμφωνα με τον Μπροντζέτι οι ετήσιες αποδοχές του Βραζιλιάνου είναι απαγορευτικές για τη Μίλαν.

Η διοίκηση της Μίλαν έχει θέσει ως μεταγραφικό στόχο τον Ρικάρντο Κακά. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και η ιδέα της επιστροφής του στο Μιλάνο τον ενθουσιάζει.

Οι πιθανότητες που υπάρχουν ώστε ο Κακά να φορέσει πάλι την φανέλα της Μίλαν είναι, όμως, ελάχιστες, σύμφωνα με τον μάνατζερ Ερνέστο Μπροντζέτι. «Δεν πρέπει να λέμε ψέματα στον κόσμο της Μίλαν. Ο Κακά παίρνει 10 εκατ. ευρώ το χρόνο και αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να τα δώσει κανείς στην Ιταλία. Ακόμα και αν ρίξει το κασέ του, η Ρεάλ θα θέλει ένα μεγάλο ποσό για να τον παραχωρήσει, δεν πρόκειται να τον δώσει τζάμπα», τονίζει ο μάνατζερ.

Ο Κακά, όμως, θέλει πολύ να έρθει στη Μίλαν. Αυτό δεν θα παίξει το ρόλο του; «Και εγώ θέλω να παντρευτώ με τη Μόνικα Μπελούτσι. Αν συμβεί αυτό, θα έρθει και ο Κακά στη Μίλαν. Συνεπώς οι πιθανότητες να τον δούμε στο Μιλάνο είναι απειροελάχιστες», ξεκαθαρίζει με χιούμορ ο Μπροντζέτι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: