Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ικανοποίηση Αντσελότι!!

Ικανοποίηση Αντσελότι
Την ικανοποίησή του για τις μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα του εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στο «France Football». Ο Ιταλός κόουτς αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Παρί Σεν Ζερμέν, έπλεξε το εγκώμιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας τον επαγγελματισμό του.

Η ομάδα που πρωταγωνίστησε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι χωρίς αμφιβολία η Παρί Σεν Ζερμέν. Τα χρήματα που ξόδεψαν οι Άραβες ιδιοκτήτες της ομάδας ήταν πολλά και οι ποδοσφαιριστές που τέθηκαν στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι είναι ποιοτικότατοι, κάτι που αναγνωρίζει και ο ίδιος ο τεχνικός, που μίλησε στο «France Football».

«Πιστεύω πως αγοράσαμε αυτούς που θέλαμε. Όταν είχα έρθει στο Παρίσι, συμφωνήσαμε να πάρουμε ποιοτικούς και έτοιμους παίκτες και σήμερα μπορώ να πω πως οι ιδιοκτήτες κράτησαν την υπόσχεσή τους. Έχουμε θέσει με τον τρόπο αυτό τις βάσεις για να κάνουμε την Παρί μεγάλη», δήλωσε ο Αντσελότι.

Πολλοί μίλησαν υποτιμητικά για το χαρακτήρα του Ιμπραΐμοβιτς, μη μπορώντας να αμφισβητήσουν τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Ποια είναι η άποψη του Κάρλο; «Το μόνο που ξέρω είναι πως ο Ζλάταν είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας. Δουλεύει σκληρά και μάχεται σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Είναι παράδειγμα για όλους τους συμπαίκτες του. Για τις ικανότητές του δεν υπάρχουν αμφιβολίες, απλά εγώ θα τον χρησιμοποιήσω με πιο σύνθετο τρόπο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ κάθε πτυχή του ταλέντου του. Για μένα δεν είναι ένας απλός σέντερ φορ», τόνισε ο Αντσελότι.

Όσο για τις φήμες που θέλουν πολλούς παίκτες της Παρί να σκέφτονται τη μεταγραφή, αφού δεν υπάρχει πολύς «χώρος» για αυτούς στην ομάδα, ο Αντσελότι είναι σαφής. «Για να είσαι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη πρέπει να υπάρχουν πολλοί και ικανοί παίκτες στο ρόστερ. Κανείς δεν περισσεύει, ούτε ο Νενέ, που ακούω πως θέλει να αποχωρήσει. Κάθε ένας είναι χρήσιμος, αν και δεν μπορώ να εγγυηθώ σε κανέναν θέση βασικού.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: