Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Προς Ίντερ ο Ντε Γιονγκ!!

Προς Ίντερ ο Ντε Γιονγκ
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νάιτζελ Ντε Γιονγκ βρίσκεται η Ίντερ, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία. Ο ποδοσφαιριστής που θεωρείται σημαντικός για το κέντρο των «νερατζούρι», αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, που ζήτησε επίμονα την απόκτησή του.

Ο νέος προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, καταστρώνοντας τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά, έκανε σαφές πως από το ρόστερ της ομάδας του λείπει ένας δυναμικός και έμπειρος μέσος. Για τον Ιταλό τεχνικό, ιδανικός να καλύψει τη θέση αυτή είναι ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ.

Η διοίκηση της Ίντερ έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσει τον παίκτη, ξεκινώντας διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι. Τελικά μετά από πολυήμερες συζητήσεις, φαίνεται να κάμπτεται η αντίσταση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που θεωρούσε απαραίτητο τον Ολλανδό.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία και δημοσιεύονται στην «Daily Telegraph» θέλουν τον Μαντσίνι να ανάβει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Ντε Γιονγκ. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή στάσης του Μαντσίνι έπαιξε και η προσφορά της Ίντερ, που αγγίζει τα 7.5 εκατ. ευρώ, ποσό που ικανοποιεί απόλυτα τη διοίκηση των «σίτιζενς».

Σύμφωνα με την Αγγλική εφημερίδα εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να «πέσουν» οι υπογραφές και ο Ολλανδός μέσος να τεθεί στη διάθεση του Στραματσόνι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: