Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ινιέστα, Μέσι και Ρονάλντο για το βραβείο της UEFA!!

Ινιέστα, Μέσι και Ρονάλντο για το βραβείο της UEFA
Ο Αντρές Ινιέστα, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της UEFA. Οι τρεις παίκτες συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους 53 δημοσιογράφους που εκπροσωπούν τα κράτη-μέλη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στο περιθώριο της κλήρωσης του Champions League, στις 30 Αυγούστου. Ο Αντρές Ινιέστα κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα και είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχία της Ισπανίας στο Euro 2012. Ο συμπαίκτης του στους «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι, τελείωσε τη σεζόν με την επίδοση ρεκόρ των 29 γκολ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στην πορεία προς την επιστροφή στην κορυφή της Primera Division.

Τέταρτος σε προτιμήσεις με 90 ψήφους ήταν ο Αντρέα Πίρλο (Γιουβέντους / Ιταλία), ενώ ακολούθησαν με 57 ο Τσάβι (Μπαρτσελόνα / Ισπανία), ο Ίκερ Κασίγιας με 53 (Ρεάλ Μαδρίτης / Ισπανία), Ντιντιέ Ντρογκμπά με 31 (Τσέλσι / Ακτή Ελεφαντοστού), Πετρ Τσεχ με 31 (Τσέλσι / Τσεχία), Φαλκάο με 14 (Ατλέτικο Μαδρίτης / Κολομβία) και Μεσούτ Εζίλ με 10 (Ρεάλ Μαδρίτης / Γερμανίας).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: