Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Τελειώνει του Μόντριτς στη Ρεάλ!!

Τελειώνει του Μόντριτς στη Ρεάλ
Το πολύκροτο σίριαλ της μεταγραφής του Λούκα Μόντριτς οδεύει προς το τέλος του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων, η διοίκηση της Τότεναμ είναι έτοιμη να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και να παραχωρήσει τον Κροάτη μέσο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είχε κάνει σαφές πως επιθυμεί να εργαστεί με τον Λούκα Μόντριτς. Θεωρεί τον Κροάτη μέσο απαραίτητο για την ομάδα που ετοιμάζει για τη νέα χρονιά και για αυτό ζήτησε από τη διοίκηση των Μαδριλένων να κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποκτήσει τον παίκτη. Οι πρώτες προσπάθειες για να έρθουν σε συμφωνία με τους Άγγλους έπεσαν στο κενό, αφού υπήρχε μεγάλη οικονομική διαφορά.

Σύμφωνα με την Ισπανική «As», οι όποιες αντιρρήσεις της διοίκησης της Τότεναμ φαίνεται να κάμπτονται. Ο πρόεδρος των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λίβι είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση των Μαδριλένων, ύψους 32 εκατ. ευρώ. Ο Λίβι ζητούσε αρχικά 38 εκατ. ευρώ και θα μπορούσε να εισπράξει ακόμα περισσότερα αν ο Μόντριτς κατέληγε στην Παρί Σεν Ζερμέν, που έδινε 45 εκατ. Ο Κροάτης μέσος, όμως, άσκησε πίεση δηλώνοντας πως μόνο για τη Ρεάλ θα άφηνε την Τότεναμ.

Το μόνο που απομένει είναι να βρει η Τότεναμ τον αντικαταστάτη του Μόντριτς και να ανακοινώσει την πώλησή του παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης, προς μεγάλη ανακούφιση του Μουρίνιο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: