Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Για πάντα οπαδός της Γιουβέντους ο Άλεξ!!

Για πάντα οπαδός της Γιουβέντους ο Άλεξ
Ο τελικός του ιταλικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της «μεγάλης κυρίας» χωρίς τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη σύνθεσή της, έπειτα από 19 χρόνια. Ο μεγάλος Άλεξ με μήνυμά του, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά και στη Νάπολι, για το σπουδαίο παιχνίδι που έκαναν.

Η καριέρα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη Γιουβέντους έληξε μετά από 19 χρόνια. Το θρυλικό πρώην «10αρι» των «μπιανκονέρι» παρακολούθησε με αγωνία την εξέλιξη του πρώτου επίσημου αγώνα της Γιουβέντους χωρίς αυτόν στο ρόστερ της, αντιδρώντας σαν γνήσιος οπαδός, όπως έγραψε στην σελίδα του στο Facebook.

«Το Σάββατο έκανα ένα ταξίδι στο χρόνο. Γύρισα 20 χρόνια πίσω, όταν ήμουν μόνο ένας οπαδός της Γιουβέντους. Και σαν οπαδός παρακολούθησα τον αγώνα, πανηγυρίζοντας στα γκολ μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, ξεσπώντας από χαρά με την ανατροπή και τη νίκη. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στη Νάπολι που έπαιξε πολύ καλά και απέδειξε πως άξιζε να βρίσκεται στον τελικό. Η ομάδα του νότου θα είναι από τις πρωταγωνίστριες της επόμενης χρονιάς.»

Ο Ντελ Πιέρο αναφέρθηκε και στον Τζίτζι Μπουφόν, που του αφιέρωσε τη νίκη. «Ο Τζίτζι είναι ένας πραγματικός φίλος και η αφιέρωσή του με εξέπληξε και με συγκίνησε. Απέδειξε πως το σπουδαιότερο επίτευγμά μου στα χρόνια που έπαιξα στην ομάδα είναι οι σχέσεις μου με τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ φίλε για την αφιέρωση, είμαι ευτυχισμένος που σήκωσες εσύ το κύπελλο και είμαι σίγουρος πως θα είναι το πρώτο από πολλά που θα ακολουθήσουν», έγραψε ο Ντελ Πιέρο στη σελίδα του στο Facebook.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: