Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

«Ναι» στη Μίλαν από Ρόσι!!

Η Μίλαν φέρεται να είναι η νέα ομάδα από την Ιταλία που ενδιαφέρεται έντονα για τον Τζουζέπε Ρόσι, ο οποίος αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του μετά τον υποβιβασμό της Βιγιαρεάλ στη Segunda Division. Ο Ιταλός στράικερ παρότι έχασε σχεδόν όλη την περσινή σεζόν λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, έχει πολλές προτάσεις από την πατρίδα του με τη Νάπολι και την Ίντερ να είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό έχουν προσεγγίσει τον παίκτη.

Ο μάνατζερ του 24χρονου επιθετικού, Φεντερίκο Παστορέλο μιλώντας στο Sky Sport 24 ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα απαντούσε μόνο κατα φατικά σε μια ενδεχόμενη πρόταση της Μίλαν.

«Η Μίλαν; Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποια επαφή από τους ροσονέρι, αλλά ο Ρόσι σίγουρα θα έλεγε ναι είχε προσεγγιστεί από τη Μίλαν. Για τον Τζουζέπε Ρόσι η μεταγραφική αγορά θα ξεκινήσει στις τελευταίες εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου. Εύχεται να αγωνιστεί ξανά στη Serie A και περιμένω προτάσεις από ιταλικές ομάδες. Θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμος για τη Νάπολι και τη Ρόμα. Η Ίντερ χρειάζεται επίσης νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Η Γιουβέντους έχει έλλειψη σε τοπ παίκτες και η Μίλαν θα πρέπει να αντικαταστήσει τους επιθετικούς που αποχώρησαν», είπε χαρακτηριστικά.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: