Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Δύο αγωνιστικές σε Πάντεφ και Ντοσένα!!

Δύο αγωνιστικές σε Πάντεφ και Ντοσένα
Έγιναν γνωστές οι ποινές που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της Νάπολι, που στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ είχαν αποβληθεί από το διαιτητή. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μικρότερες ποινές, τελικά ο νόμος εφαρμόστηκε κατά γράμμα.

Ο τελικός του Σούπερ Καπ δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της Νάπολι. Οι διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα, η Γιουβέντους ευνοήθηκε και αυτό εκνεύρισε παίκτες και προπονητή. Αποτέλεσμα του εκνευρισμού αυτού, εκτός της απώλειας του τροπαίου, ήταν να αποβληθούν ο Πάντεφ, ο Ζουνίγκα, ο Ντοσένα και ο προπονητής Ματζάρι.

Το μεσημέρι της Τρίτης έγιναν γνωστές οι ποινές που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής. Ο Πάντεφ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές γιατί έβρισε τον βοηθό του διαιτητή σε στιγμή που ο αγώνας είχε σταματήσει. Στον Ντοσένα επιβλήθηκε η ίδια ποινή, γιατί απείλησε μετά το τέλος του ματς τον διαιτητή. Ο Ζουνίγκα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τις δύο κίτρινες κάρτες που αντίκρισε, ενώ με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε και ο Ματζάρι, που χειροκρότησε ειρωνικά μια απόφαση του διαιτητή και αποβλήθηκε.

Έτσι, μετά τις αποφάσεις αυτές, η Νάπολι είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με σημαντικές απουσίες και χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο. Να θυμίσουμε πως στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παλέρμο και τη δεύτερη αγωνιστική υποδέχεται τη Φιορεντίνα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: