Ο Νίκος Κατσικοκέρης αποτελεί την βασική επιλογή για την επίθεση στον Άρη, ωστόσο παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, η υπόθεση βρίσκει.. τοίχο στον Εργοτέλη.

Συνεχίζουν να παλεύουν οι «κίτρινοι» την περίπτωση του στράικερ των Κρητικών, αφού θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στην γραμμή κρούσης, σε συνδυασμό πάντα με τις οικονομικές του απαιτήσεις. Η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, είναι δεδομένη, κάτι που παραδέχτηκε άλλωστε και ο εκπρόσωπος του σε χθεσινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Από εκεί και πέραν ωστόσο οι άνθρωποι του Εργοτέλη δεν έκαναν δεκτή την πρόταση για δανεισμό ενός έτους και οψιόν αγοράς του, ούτε για την καταβολή ενός μικρού ποσό και παράλληλα αρκετά έμψυχα ανταλλάγματα νεαρών ποδοσφαιριστών.
Στον Άρη κρατούν στάση αναμονής, ωστόσο ο Μάκης Κατσαβάκης έχει εισηγηθεί στην διοίκηση του συλλόγου την απόκτηση του Άρη Σοϊλέδη που τον γνωρίζει από την συνύπαρξή τους στην Δόξα Δράμας, σε περίπτωση τελικά που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Κατσικοκέρη. 


πηγή: gazzetta.gr