Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Δύσκολα φεύγει από Πόρτο ο Μουτίνιο!!

Δύσκολα φεύγει από Πόρτο ο Μουτίνιο
Καθησυχαστικές για τους οπαδούς της Πόρτο ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Ζοάο Μουτίνιο, με τις οποίες αναφέρθηκε στο μέλλον του. Σε αυτές έκανε σαφές πως είναι ευχαριστημένος στην ομάδα του λιμανιού, αν και άφησε ένα μικρό «παραθυράκι» για πιθανή αποχώρηση, αν φτάσουν για αυτόν προσφορές από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ένα από τα ονόματα που απασχολούν πολλούς συλλόγους στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι ο Ζοάο Μουτίνιο. Ο διεθνής μέσος αποτελεί στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν, της Τσέλσι, της Τότεναμ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Πορτογαλία. Ο ίδιος, όμως, δηλώνει πως δύσκολα θα φύγει από την Πόρτο.

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος στην Πόρτο, με την οποία μπορώ να διεκδικήσω και να κατακτήσω πολλούς τίτλους. Είναι προφανές, όμως, πως μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε και λήγει η μεταγραφική περίοδος, υπάρχει πολύς χρόνος και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Για να με παραχωρήσει η ομάδα θα πρέπει να φτάσει μια προσφορά από εκείνες που δύσκολα μπορείς να απορρίψεις», τονίζει ο Μουτίνιο.

Αν, λοιπόν, οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης επιθυμούν να εντάξουν τον Μουτίνιο στη δύναμή τους, πρέπει να κινηθούν γρήγορα και να προσφέρουν ένα μεγάλο ποσό στην Πόρτο. Αλλιώς ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους «δράκους», προς ανακούφιση των οπαδών τους.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: