Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Διαπραγματεύεται για Σιαλμά η ΑΕΚ!!

Επικοινωνία με τον μάνατζερ του Δημήτρη Σιαλμά είχε ο Βασίλης Τσιάρτας σχετικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Έλληνας επιθετικός από την ΑΕΚ.
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ εξέφρασε πρόσφατα ο Δημήτρης Σιαλμάς που τόνιζε στο περιβάλλον του πως έχει πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό. Βέβαια, αυτή είναι από το… Αζερμπαϊτζάν και σίγουρα οι προοπτικές που του ανοίγονται δεν είναι τόσο καλές όσο αν παραμείνει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΑΕΚ ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά τόσο του ποδοσφαιριστή, όσο και της ομάδας που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Ο Βασίλης Τσιάρτας είχε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Έλληνα επιθετικού για να μάθει την επιθυμία του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα.
Αυτό που πηγάζει από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Σιαλμάς μπορεί να αποχωρήσει ακόμα και χωρίς χρήματα. Αυτό γιατί του οφείλεται ένα ποσό και για να αποχωρήσει μπορεί να το… χαρίσει στην ΠΑΕ. Μία τέτοια κίνηση όμως, σε καμία περίπτωση δεν είναι συμφέρουσα για την Ένωση, καθώς ο Σιαλμάς προοριζόταν για βασικός φέτος και θα μπορούσε να δώσει αρκετές λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: