Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Φαλκάο: «Βάλτε νωρίτερα τα ματς για να… κοιμάμαι»

Φαλκάο: «Βάλτε νωρίτερα τα ματς για να… κοιμάμαι»
Δυσαρεστημένος που το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Λεβάντε για την πρεμιέρα της Primera Division θα ξεκινήσει στις 23:00 είναι ο Ραδαμέλ Φαλκάο.

Ο Κολομβιανός στράικερ εξέφρασε την άποψη πως τα παιχνίδια θα πρέπει να γίνονται νωρίτερα, καθώς ο κόσμος έχει διάφορες υποχρεώσεις το επόμενο πρωινό, ενώ ο ίδιος τέτοιες ώρες συνήθως κοιμάται!

«Είναι δύσκολο να καταλάβω για ποιο λόγο τα παιχνίδια του πρώτου Σαββατοκύριακου (18-19/8), όπως και το δικό μας, θα ξεκινήσουν στις 23:00. Ο κόσμος την επόμενη μέρα πρέπει να πάει στη δουλειά του και δεν πιστεύω πως είναι η καλύτερη ώρα για τα μικρά παιδιά που θα βρίσκονται στο γήπεδο. Εγώ για παράδειγμα τέτοια ώρα συνήθως κοιμάμαι! Υπάρχουν αποφάσεις τις οποίες μερικές φορές δεν τις καταλαβαίνω», ήταν τα λόγια του Φαλκάο.

Μάλιστα, ο Κολομβιανός επιθετικός φαίνεται πως στρέφει την προσοχή του πρώτα στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος, κόντρα στην Λεβάντε και όχι στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης με την Τσέλσι που είναι αργότερα: «Το παιχνίδι κόντρα στην Λεβάντε προηγείται αυτού της Τσέλσι. Είναι σημαντικό για εμάς να αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν ξεκινήσουμε με νίκη στην Primera Division τότε θα είναι πιο δύσκολο για εμάς το ματς με τους Άγγλους».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: