Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Σαμπάνιες και πριμ για μια… ήττα!!

Σαμπάνιες και πριμ για μια… ήττα
Το ταξίδι της επιστροφής της Νάπολι από το Πεκίνο, όπου έπαιξε στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ, δεν είχε τον πανηγυρικό χαρακτήρα που οι «παρτενοπέι» ήλπιζαν. Η ήττα με 4-2 από τη Γιουβέντους ήρθε μετά από διαιτητικά λάθη, κάτι που επεσήμανε και ο πρόεδρος της ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μιλώντας με δημοσιογράφους μέσα στο αεροπλάνο.

«Δεν είμαι εκνευρισμένος. Μου χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά μετά το τέλος του αγώνα για να ηρεμήσω. Μετά το δείπνο, μάζεψα την ομάδα και πήγαμε στη ντισκοτέκ, όπου ήπιαμε 10 μπουκάλια σαμπάνιας. Έδωσα και πριμ 20 χιλ. ευρώ στους παίκτες μου, αφού είναι οι ηθικοί νικητές του τελικού. Το μόνο που τους είπα είναι να ξεχάσουν το ματς και να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις που ακολουθούν», είπε ο Ντε Λαουρέντις.

Ο πρόεδρος της Νάπολι πιστεύει πως η Γιουβέντους κατέκτησε άδικα το τρόπαιο; «Ο διαιτητής και η Λίγκα δεν ήθελαν να πάρουμε εμείς το κύπελλο. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μην παραστούμε στην τελετή απονομής. Αυτό δεν σημαίνει πως φταίει η Γιουβέντους για αυτό. Είναι μια μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες, αλλά το Σούπερ Καπ δεν το άξιζαν. Αν είχαν παίξει καλύτερα, εγώ πρώτος θα τους χειροκροτούσα.»

Άρα ο διαιτητής Ματσολένι επηρέασε το αποτέλεσμα. «Οι δύο αποβολές και το πέναλτι που έδωσε την ευκαιρία στη Γιουβέντους να ισοφαρίσει, ήταν αποφάσεις πέρα για πέρα λανθασμένες. Ειδικά για την αποβολή του Πάντεφ, έχω πολλές ενστάσεις», τόνισε ο Ντε Λαουρέντις.

Υπάρχει, λοιπόν, πίκρα για την απώλεια του τίτλου. «Το Σούπερ Καπ δεν με νοιάζει καθόλου. Ειδικά όσο η οργάνωση είναι αυτή που είδαμε, δεν έχει καμιά αξία αυτός ο τίτλος. Είμαι, όμως, λυπημένος γιατί χάθηκε η ευκαιρία να δείξουμε στους ξένους ένα ελκυστικό προϊόν, ειδικά τώρα που χρειαζόμαστε επενδυτές. Αντί για αυτό δείξαμε πως η ιταλική Λίγκα έχει μείνει πίσω. Αν και προχωρήσαμε στην επανίδρυσή της, αυτή δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εξελίξεις», παρατήρησε ο Ντε Λαουρέντις.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: