Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Κουφός: «Ήθελα πολύ να παίξω στην Εθνική Ελλάδας»

Ο Κώστας Κουφός δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζουέλας, καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.
Αν και διαπίστωσε πως η αγωνιστική αδράνεια έκανε καλό στο μυαλό του, πρόσθεσε πως ήθελε πάρα πολύ να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην προσπάθειά του να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. «Ήθελα πολύ να παίξω με την Εθνική, αλλά επίσης ήθελα να είμαι υγιής για την ερχόμενη σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς. Είπε ακόμα…
Για την ομάδα που υποστήριζε στο Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ: «Παρακολούθησα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και υποστήριζα τον Τιμοφέι Μοζγκόφ. Χάρηκα που είδα ότι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τη Ρωσία».
Για την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε και το διάστημα που έμεινε εκτός παρκέ: «Δεν μπορούσα να σταματήσω να προπονούμαι. Απλώς έκανα μία αλλαγή παραστάσεων. Ήταν καλό για το μυαλό μου. Ήταν ένα καλό καλοκαίρι. Νιώθω το σώμα μου πολύ καλά και θέλω να ανέβω επίπεδο επιθετικά και αμυντικά. Πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Από εδώ και πέρα μόνο καλύτερος μπορώ να γίνω», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Για τους Ντένβερ Νάγκετς: «Η ερχόμενη σεζόν θα είναι ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Ανυπομονώ για να αρχίσει. Θα γίνει μάχη, αλλά αυτό είναι που θέλω», με τον προπονητή του Τζορτζ Καρλ να δηλώνει: «Αναμφίβολα ο Κώστας μας βοήθησε να κερδίσουμε κάποια ματς πέρυσι, όταν είχαμε τραυματισμούς στους ψηλούς. Είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες που ελπίζουμε ότι την ερχόμενη σεζόν θα κάνουν ένα ακόμη βήμα μπροστά».

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: