Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Στο δεύτερο ήταν ΠΑΟΚ!!

Στο δεύτερο ήταν ΠΑΟΚ
Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, θύμισε τον κανονικό ΠΑΟΚ κόντρα στη SKODA Ξάνθη. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 2-1 των ακριτών στην Τούμπα στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που είχε πολύ καλό θέαμα, προβληματικές άμυνες και ικανοποίησε όσους το παρακολούθησαν.

Ο Γιώργος Δώνης κατέβασε μια πειραματική ενδεκάδα, λόγω των πολλών απουσιών που είχε να αντιμετωπίσει, αφήνοντας τους βασικούς του αμυντικούς στον πάγκο, ενώ έλειπαν και οι δύο βασικοί αμυντικοί χάφ, οι Γκαρσία και Λάζαρ. Έτσι, στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν πολύ καλύτεροι επιθετικά και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στην εστία του Γλύκου. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρήκαν τις ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις και έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πάλι «φουριόζοι» και κατάφεραν να προηγηθούν με φοβερή προσπάθεια και σουτ του Ονουάτσι στο 49’. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη άρχισαν να πιέζουν περισσότερο, με τον «Μουμπάρακ» να «ρίχνει» στο ματς τους Ετο, Λίνο και Λόρενς, που έδειξε από νωρίς τα προσόντα του. Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε με καταπληκτικό σουτ του Γεωργιάδη, μετά από φάση διαρκείας στο 71’. Η νίκη ήρθε στο 87’, όταν μετά από φάουλ του Λόρενς, ο Δεληγιαννίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τους: Γλύκο, Σταφυλίδη, Γεωργιάδη, Παναγιωτούδη, Ρομπέρ, Φωτάκη, Κάτσε, Κωνσταντινίδη, Κουμάλο, Ιντζίδη και Γιάννου.

Η SKODA ξεκίνησε με τους: Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδη, Γκλέισον, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκη, Πλατέλλα, Φλίσκα, Κομεσίδη, Ντάνι και Ονουάτσι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: