Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Θέλει ο Άγγερ, η Λίβερπουλ όμως;

Το όνομα του Ντάνιελ Άγκερ βρίσκεται πρώτο στη λίστα του Ρομπέρτο Μαντσίνι όσον αφορά την αμυντική ενίσχυση της Μάντσεστερ Σίτι. Ο ίδιος ο Δανός, όμως, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Politiken ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο «Άνφιλντ», ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει συμμετάσχει ως τώρα στις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στη νυν ομάδα του και στους «σίτιζενς».

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με την ομάδα που σχετίζεται με τη μεταγραφή μου. Δεν είναι αρμοδιότητά ακόμη και αν φαίνεται περίεργο ή όχι. Έτσι έχει αποφασίσει η ομάδα ότι πρέπει να γίνει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτή η περίοδος υφίσταται κάθε χρόνο, αλλά την αντιμετωπίζω με χαμόγελο. Δεν υπάρχει τίποτα από την ομάδα μέχρι τώρα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ. Ξέρω ότι υπάρχει κάτι από την Μάντσεστερ Σίτι αλλά δεν ξέρω τι σκέφτεται η Λίβερπουλ για αυτό. Είμαι καλά στην κατάσταση που βρίσκομαι. Η ομάδα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θέλει. Δεν έχω ακούσει τίποτα από αυτούς. Προτιμώ να μείνω εδώ αλλά δεν είμαι εγώ που αποφασίζω αυτή τη στιγμή».

Στον επίλογό του δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στο Μέρσεϊσαϊντ, ωστόσο δεν εξαρτάται από τον ίδιο το μέλλον του: «Η Λίβερπουλ μπορεί να μετουσιώσει τη μεταγραφή παρά το γεγονός ότι έχω δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου. Αλλά όχι, δεν έχω αλλάξει άποψη όσον αφορά το θέμα, όταν είχα πει ότι μερικές φορές μπορεί να μπλεχτείς σε μια κατάσταση που δεν προήλθε από απόφασή σου. Δεν θα μείνω σε ένα μέρος που δεν είμαι αρεστός, αλλά προτιμώ να μείνω εδώ. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: