Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Δύο «λευκές» ισοπαλίες στην Αργεντινή!!

Οι αγώνες «Ιντεπεντιέντε-Βελέζ» και «Ραφαέλα-Άρσεναλ» έκλεισαν το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του αργεντίνικου πρωταθλήματος, αλλά δεν πρόσφεραν κάποιο… γκολ.
Μάλιστα το πρώτο ματς, το οποίο αναβλήθηκε το Σάββατο (11/08), διακόπηκε στο 16ο λεπτό λόγω γενικής συσκότισης στο γήπεδο! Πενήντα λεπτά αργότερα οι δύο σύλλογοι επανήλθα, αλλά ο Φρανσίσκο Κέρο αποχώρησε πρόωρα λόγω κόκκινης κάρτας στο 75ο λεπτό. Πάντως τέρμα δεν καταγράφηκε, οπότε οι Ιντεπεντιέντε έμεινε στην τελευταία θέση της τριετής κατάταξης και συμπλήρωσε δύο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Βελέζ Σάρφιλντ συμπλήρωσε τέσσερις, ενώ έχει ξεφύγει αρκετά από τις θέσεις, οι οποίες οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία.
Ελάχιστες ευκαιρίες είχαν οι Ατλέτικο Ραφαέλα και η Άρσεναλ Σαραντί, οπότε φυσιολογικά έμειναν και αυτές στο 0-0. Η σημαντικότερη εξέλιξη σημειώθηκε στο 20ό λεπτό, όταν ο Ουρουγουανός αμυντικός, Κριστιάν Μασίν, αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο δεξί του γόνατο, ο οποίος φάνηκε αρκετά σοβαρός. Επίσης οι οπαδοί των γηπεδούχων προκάλεσαν δύο διακοπές στο ματς με ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον οι κάτοχοι της Clausura έχουν τέσσερις βαθμούς και η Ατλέτικο δύο, ενώ οι γηπεδούχοι απομακρύνθηκαν από την «καυτή» τριάδα της τριετής κατάταξης.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ατλέτικο Ραφαέλα-Άρσεναλ Σαραντί 0-0
Ιντεπεντιέντε-Βελέζ 0-0








πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: