Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Λόρενς: «Ωραίο να παίζω με τον Κλάους»

Ο Λίαμ Λόρενς παρέλαβε το βραβείο για το best goal της τρίτης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του αφενός υπερτόνισε τη σημασία της αναμέτρησης με την Ξάνθη, αφετέρου έπλεξε το εγκώμιο του Κλάους, ενώ εκθείασε και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Για το αν έχει παραλάβει ανάλογο βραβείο στην Αγγλία, ο Ιρλανδός άσος τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα πήρα αυτό το βραβείο. Εχω πάρει κάτι αντίστοιχο και στην Αγγλία, για ένα γκολ που πέτυχα στην Πρέμιερ Λιγκ».

Για το γκολ που πέτυχε και τη συνεργασία του με τον Αθανασιάδη: «Μου αρέσει αυτή η θέση. Είναι ωραίο να παίζω δίπλα στον Κλάους. Είχαμε καλούς παίκτες γύρω μας, το γκολ προήλθε από ομαδική συνεργασία και σε σημαντική στιγμή για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».

Για το ματς με την Ξάνθη: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τους υποτιμήσουμε».

Για τη δουλειά του στο γήπεδο: «Αν παίζω μπροστά, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να σκοράρω. Αν παίζω στο κέντρο πρέπει να βρίσκω τρόπο να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου».

Τέλος, o Λίαμ Λόρενς αναφέρθηκε και στον λαό του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Είναι πολύ καλό να παίζεις εκτός έδρας με τους οπαδούς σου, ειδικά όταν υποστηρίζουν την ομάδα όπως οι δικοί μας. Νομίζω θα είναι ο 12ος παίκτης».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: