Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Πικρία για Κοντρέρας!!

Η ήττα από τη Σάλκε φαίνεται πως "πόνεσε" τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος, όμως, δεν παρέλειψε να δηλώσει εντυπωσιασμένος από την καυτή ατμόσφαιρά στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά η συνέντευξη του αμυντικού του Ολυμπιακού στη ΝΟVA:

Πάμπλο, ο αγώνας της Κυριακής με τον Πανθρακικό φαντάζει στα μάτια σας ως μία καλή ευκαιρία για να ξεπεράστε την ήττα απ' την Σάλκε, που έφερε απογοήτευση στην ομάδα;
«Ναι, γιατί όλοι μας στον Ολυμπιακό αισθανόμαστε μία πικρία μετά απ' τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να συνεχίσουμε με όση περισσότερη δύναμη μπορούμε. Ν' αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τον Πανθρακικό και να καταφέρουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ο Πανθρακικός, πάντως, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αν έχουμε ως κριτήριο την επιτυχία του επί του Παναθηναϊκού. Συμφωνείς;
«Ναι. Πάντα είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να κερδίζει έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όλες οι ομάδες ανεβαίνουν ψυχολογικά. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν προετοιμάζονται να παίξουν με τον Ολυμπιακό».

Χρειάζεται πίστωση χρόνου ο Ολυμπιακός επειδή είναι αρκετοί νέοι παίκτες στο ρόστερ, αλλά και καινούριος προπονητής στον πάγκο;
«Ναι, όλοι θα θέλαμε να βρισκόμασταν σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτό που ο καινούργιος προπονητής θέλει από εμάς. Ο προπονητής προσπαθεί με τη δουλειά του να φέρει αποτελέσματα. Μακάρι σε σύντομο χρονικό διάστημα να έρθουν αυτά τ' αποτελέσματα».

Εσύ είσαι ένας απ' τους νέους παίκτες των «ερυθρόλευκων». Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να προσαρμοστείς στο νέο σου περιβάλλον;
«Αυτό που δυσκολεύει τα πράγματα είναι πως είμαι απ' τους τελευταίους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Οπότε είχα και το λιγότερο χρόνο απ' όλους για να προσαρμοστώ, παρόλο που γνωρίζω αρκετά καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι στον Ολυμπιακό με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο προπονητής, το προσωπικό του τεχνικού επιτελείου με βοηθούν στην προσαρμογή μου. Παρόλα αυτά γνωρίζω καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και προσπαθώ να προσφέρω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτά που ξέρω να κάνω».

Πως βίωσες το πρώτο σου ματς στο Καραϊσκάκη ως παίκτης του Ολυμπιακού την περασμένη Τρίτη; Αναφέρομαι στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος.
«Ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Ήδη γνώριζα πως είναι το στάδιο. Αλλά το να ζήσω την ατμόσφαιρα μέσα απ' τον αγωνιστικό χώρο, ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι. Και είμαι λυπημένος που δεν καταφέραμε να δώσουμε χαρά σε τόσο πολύ κόσμο. Ελπίζω την Κυριακή να καταφέρουμε να τους δώσουμε χαρά».

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας για τη συνέχεια των υποχρεώσεών σας;
«Εμείς θέλουμε και πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή εικόνα στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: