Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Μένει μέχρι να… φύγει ο Αλέγκρι!!

Μένει μέχρι να… φύγει ο Αλέγκρι
Εξοργισμένος με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, μιλώντας με συναδέλφους του πολιτικούς μετά την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, τους αποκάλυψε πως είχε ήδη απολύσει τον προπονητή με το τέλος του αγώνα, αλλά τον «έσωσε» το πείσμα του Αντριάνο Γκαλιάνι, που επέμενε να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

Όλοι ήταν σίγουροι πως ο αγώνας της Μίλαν με την Άντερλεχτ για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, θα ήταν ο τελευταίος του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο των «ροσονέρι». Η ισοπαλία και η εμφάνιση της ομάδας δεν άφηναν πολλά περιθώρια στον Ιταλό τεχνικό. Τελικά, προς γενική κατάπληξη, ο Αλέγκρι παραμένει στη θέση του και θα οδηγήσει την ομάδα του στο επόμενο ματς του Καμπιονάτο με αντίπαλο την Ουντινέζε στο Φριούλι.

Την ευκαιρία αυτή, να συνεχίσει να προπονεί τη Μίλαν, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τη χρωστάει στον Αντριάνο Γκαλιάνι, που μετά από συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατάφερε να πείσει τον ιδιοκτήτη της ομάδας να κρατήσει τον προπονητή για ακόμα ένα παιχνίδι, τουλάχιστον. Αυτό αποκάλυψε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, μιλώντας με συναδέλφους του πολιτικούς μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μπερλουσκόνι ήταν εξοργισμένος από την εμφάνιση της Μίλαν, την οποία χαρακτήρισε «ντροπιαστική». Μάλιστα έλεγε σε όλους πως ο Αλέγκρι είναι ήδη παρελθόν και τη θέση του παίρνει ο Μάουρο Τασότι. Όλα αυτά μέχρι να πειστεί από τον Γκαλιάνι να περιμένει άλλο ένα ματς.

Ο αγώνας, λοιπόν, της Μίλαν στην έδρα της Ουντινέζε, ενδέχεται να κρίνει οριστικά το μέλλον του Αλέγκρι, αν και αυτό φαίνεται πως είναι προδιαγεγραμμένο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: