Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Άσεμνη χειρονομία ο Μεξές!!

Άσεμνη χειρονομία ο Μεξές
Ποικίλες αντιδράσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Μίλαν προκάλεσαν οι αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Άντερλεχτ. Εκτός της εξέδρας των φανατικών, το υπόλοιπο γήπεδο σφύριζε και γιουχάιζε τους παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οι οποίοι αντέδρασαν με το δικό τους τρόπο ο καθένας.

Η αρχή της σεζόν αποδεικνύεται πολύ δύσκολη για τη Μίλαν. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή, μετρώντας δύο εντός έδρας ήττες, ενώ ούτε στην Ευρώπη ξεκίνησε «με το δεξί» τις υποχρεώσεις της, αφού η Άντερλεχτ κατάφερε να της αποσπάσει την ισοπαλία στο πρώτο ματς της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών της Μίλαν, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να αποδοκιμάσουν έντονα τους παίκτες της ομάδας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άντερλεχτ.

Οι αποδοκιμασίες αυτές, που προέρχονταν από όλο το γήπεδο, εκτός της εξέδρας των φανατικών, προκάλεσαν τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Tuttosport» ο Φιλίπ Μεξές, ακούγοντας τα σφυρίγματα, ύψωσε το μεσαίο δάχτυλό του προς την εξέδρα, ενώ ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ αντέδρασε διαφορετικά, κλωτσώντας ένα μπουκάλι με νερό την στιγμή που έγινε αλλαγή. Κάποιοι άλλοι συμπαίκτες τους παρέμειναν πιο ψύχραιμοι, καθώς αντιλαμβάνονταν πως ο κόσμος είχε δίκιο να διαμαρτύρεται και ουσιαστικά τα «είχαν» με τους εαυτούς τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα νεύρα είναι τεντωμένα στο Μιλανέλο και κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί αν τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: