Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Υπεύθυνες αποφάσεις για Μέσι και γήπεδο!!

Υπεύθυνες αποφάσεις για Μέσι και γήπεδο
Το έδαφος για την επέκταση της συνεργασίας με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τις αποφάσεις που θα ληφθούν για το γήπεδο της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να προετοιμάσει σταδιακά ο σύλλογος, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ.

«Ο Μέσι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά θα είναι ανεύθυνο εκ μέρους μας αν δεν του κάνουμε μία αναπροσαρμογή. Για την ώρα δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε στο μέλλον και να κάνουμε την κατάλληλη προεργασία», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα», που δεν παρασύρεται από το +8 της ομάδας του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα. «Όταν αρχίσεις να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλες ομάδες, θα αρχίσεις και να χάνεις. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε τη δουλειά μας».

Όσο για το ζήτημα του γηπέδου, είπε: «Πρέπει να πάρουμε την κατάλληλα απόφαση, αλλά δεδομένα υπάρχουν τρεις δρόμοι: να χτίσουμε ένα νέο γήπεδο, να ανακαινίσουμε το ‘Καμπ Νου’ ή να μην κάνουμε τίποτα. Μέχρι να ελέγξουμε το ζήτημα των χρεών, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Υπάρχουν πολλές απόψεις. Αν μείνουμε στο ‘Καμπ Νου’ δεν θα παίζουμε στο καλύτερο γήπεδο του κόσμου, αλλά αν αποφασίσουμε να χτίσουμε καινούριο, θα είναι το καλύτερο. Πρέπει να βρούμε νέους πόρους για τη χρηματοδότησή του. Προσωπικά δεν αποτελεί για μένα στόχο να μείνω στην ιστορία ως ο πρόεδρος που ανακαίνισε το ‘Καμπ Νου’ ή έχτισε νέο γήπεδο. Η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από όλους».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: