Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Να μας γράψει η ιστορία»

«Να μας γράψει η ιστορία»
Την ευχή να είναι η Κιέβο Βερόνα η ομάδα που θα σπάσει το αήττητο σερί της Γιουβέντους έκανε ο Στέφανο Σορεντίνο μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τους «μπιανκονέρι» το Σάββατο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα χωρίς να υποστεί ούτε μία ήττα. Στο φετινό, σε τρεις αγώνες έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Η Γιουβέντους, μετά και την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και την ισοπαλία που πήρε στο Λονδίνο με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, μοιάζει να έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα. Όλοι οι άνθρωποι της «Μεγάλης Κυρίας», παίκτες, παράγοντες, προπονητές και οπαδοί, εύχονται να συνεχιστεί το εκπληκτικό σερί, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, κάτι που θα σημαίνει πως η «Γιούβε» θα έχει καταρρίψει το ρεκόρ αήττητων αγώνων που αυτή τη στιγμή κατέχει η Μίλαν.

Αυτό το σερί εύχεται να σπάσει με την ομάδα του ο Στέφανο Σορεντίνο. Ο τερματοφύλακας της Κιέβο με ανάρτησή του στο Twitter θεωρεί πως η ομάδα του είναι ικανή να πετύχει αυτό που, από πέρσι, μόνο η Νάπολι στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας έχει πετύχει, να κερδίσει δηλαδή την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

«Σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων, κάποια στιγμή η Γιουβέντους θα χάσει. Εμείς είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία το βράδυ του Σαββάτου. Πάμε γερά, Κιέβο», αναφέρει ο Σορεντίνο, στην ανάρτησή του στο Twitter.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: