Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Η νίκη έφερε ηρεμία…»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στη NOVA για τον αγώνα που πέρασε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Ξάνθη.
«Η νίκη έφερε ηρεμία…»
«Ξεκουράστηκα πριν από τον αγώνα δυο - τρεις ημέρες, πήρα λίγο χρόνο συμμετοχής . είχα ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς, εντάξει τώρα είμαι καλύτερα, έκατσα άλλες δυο ημέρες στις αρχές της εβδομάδας κι από την Τετάρτη μπήκα κανονικά, νιώθω καλά και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».
Όσον αφορά τον αγώνα που πέρασε με τον Αστέρα, ο Γεωργιάδης τόνισε: «Το πρώτο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Και καλώς ή κακώς η ομάδα κέρδισε . όχι καλώς ή κακώς . καλώς ή κακώς ήρθε έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα και σίγουρα για μας ήταν πολύ σημαντικό στον τομέα της ψυχολογίας γιατί χρειαζόμασταν μετά από δυο ήττες και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα να έρθει πρώτα απ« όλα η ηρεμία στ» αποδυτήρια και να μπορεί η ομάδα να είναι καλά και να κοιτάζει πιο καλά το μέλλον».
Σε ερώτηση τι δεν πάει καλά στην ομάδα που πάντα δέχεται πρώτη γκολ, ο Γεωργιάδης ανέφερε:
«Αμα αυτό συνεχιστεί και γίνει για πολλά παιχνίδια σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Τώρα . όταν είναι αρχή ακόμη μπορεί να είναι και κακή τύχη. Εμείς το δουλεύουμε και στις προπονήσεις, βλέπουμε και τα λάθη μας στο βίντεο, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα διορθώσουμε γιατί είναι κρίμα όταν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πρώτο . 25λεπτο δεν έχουμε απειληθεί καθόλου και με μια ευκαιρία της αντίπαλης ομάδας «τρώμε» το γκολ. Εντάξει . είμαστε μια νέα ομάδα κι αυτό μας επηρεάζει αρνητικά κι είδαμε ότι μετά το γκολ του Αστέρα η ομάδα ένα 10λεπτο ήταν λίγο στα . «χαμένα». Εμείς θα προσπαθήσουμε να το «δουλέψουμε» αυτό, να μην «τρώμε» τα εύκολα γκολ γιατί ξέρουμε ότι αν δε δεχτούμε γκολ στην επίθεση πάντα μπορούμε να βάλουμε - τουλάχιστον - ένα γκολ».
Για τον τρόπο που ήρθε η προηγούμενη νίκη τόνισε: «Εντάξει . η ομάδα δεν έπαιξε τόσο καλά αλλά πιστεύω ότι το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Τώρα εμείς θα πάμε στην Ξάνθη, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί για μας όλα τα ματς είναι ντέρμπι και πιστεύω αν πιάσουμε την απόδοση που μπορούμε θα κερδίσουμε».
Για το πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την Ξάνθη, ο Γεωργιάδης τόνισε: «Να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας κι αν κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας θα κερδίσουμε», κατέληξε ο νεαρός μέσος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: