Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

"Ήρθα σε μεγάλη ομάδα"

Ο Μιχάλης Πελεκάνος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με το Περιστέρι. Το νέο απόκτημα του Άρη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο το μέλος της ΚΑΕ, Γιάννης Σαμολαδάς, μαζί με τον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη.
"Ήρθα σε μεγάλη ομάδα"
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Αρβανίτη που με πείσαμε να έρθω και το εκτιμώ. Μίλησα πολλές φορές και με τον κ. Αλεξανδρή ο οποίος μου εξήγησε πόσο με θέλει και με χρειάζεται. Όλα αυτά με πείσανε να έρθω»
Και συνέχισε: «Ο ΑΡΗΣ επέμενε πολύ για μένα και ότι επιμένει για να βρει μία λύση για με θέλει πολύ, είναι κάτι που εκτίμησα. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα τον ΑΡΗ γιατί είναι μεγάλη ομάδα με φοβερό κόσμο. Θα δώσω τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο. Είναι χαρά μου που συμμετέχω σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί έλληνες είναι ενθαρρυντικό. Θα βρούμε χημεία σαν ομάδα στην πορεία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».
Ο 31χρονος παίκτης υπέγραψε χθες προσύμφωνο και το βράδυ ή αύριο θα υπογράψει το επίσημο συμβόλαιο με τον Αρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: