Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ
Μόλις 20 λεπτά χρειάστηκε ο Λεβαδειακός, για να πετύχει ό,τι δεν είχε κάνει στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές!

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» στη φετινή Σούπερ Λίγκα, επικρατώντας με σκορ 3-0 του Πανιωνίου, ενώ παράλληλα σταμάτησαν το σερί των «κυανέρυθρων», οι οποίοι μετρούσαν μόνο νίκες.

Δύο τέρματα σημείωσε ο Βασίλειου (3’ και 9’) και ένα ο Ζησόπουλος (17’).

Αυτή ήταν το 14ο παιχνίδι στη Λειβαδιά, ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο, με τους Βοιωτούς να μετρούν οκτώ νίκες και έξι ισοπαλίες.



Το καλό… ματς από το πρώτο λεπτό φαίνεται. Ο Γιώργος Παράσχος –προφανώς- θα είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια πως: «πρέπει να κάνουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα» και εκείνοι έσπευσαν να το κάνουν πράξη από τα πρώτα κιόλας λεπτά! Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Βασιλείου έβαλε μπροστά τους Βοιωτούς και πριν καλά καλά ο Πανιώνιος συνέλθει, ο νεαρός επιθετικός «χτύπησε» ξανά, έξι λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν μπορούσαν να περάσουν εύκολα τη σέντρα, αλλά δεν μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη πάσα, την ώρα που οι γηπεδούχοι συνέχιζαν στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό.

Πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο 20λεπτο, ο Ζησόπουλος έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του, για να ακολουθήσει στο… καπάκι το δοκάρι του Ναπολεόνι. Και όλα αυτά σε 20 λεπτά… Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και να απειλήσουν την εστία του Κυριακίδη. Έτσι κύλησαν τα πρώτα 45 λεπτά, με τον Λεβαδειακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το εμφατικό 3-0.

Όπως ξεκίνησε το ματς, έτσι έπραξε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου άγγιξαν το τέταρτο τέρμα –στα πρώτα λεπτά- ωστόσο ο Λαμπρόπουλος έδρασε σωτήρια για την ομάδα του. Στη συνέχεια πάντως, όσοι ήθελαν να δουν μπάλα, δεν θα πρέπει να… έτριβαν και τα μάτια τους. Ο ρυθμός του ματς έπεσε δραματικά, με τους Βοιωτούς να το ελέγχουν απόλυτα και σποραδικά να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες. Από την άλλη, ο Πανιώνιος εξακολουθούσε να έχει προβλήματα στην ανάπτυξη, με αποτέλεσμα ο Κυριακίδης να περνούσε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα. Τίποτα δεν άλλαξε δραματικά μέχρι τη λήξη των 90 λεπτών, με τον Λεβαδειακό να φτάνει στην πρώτη του νίκη με το τελικό 3-0.





Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου (87' Κουτσόπουλος), Πόι (84’ Μίλιεβιτς), Ροτζέριο (72’ Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι.

Πάγκος: Κασμερίδης, Νικολακάκης, Κοτίτσας, Μπουντόπουλος.

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33’ Μιλοβάνοβιτς), Μενδρινός, Ντούνης (60’ Καμπάνταης), Αραβίδης (46’ Κολοβός), Διαμαντάκος.

Πάγκος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλλας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: