Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Φωνές από Φερέιρα!!

Φωνές από Φερέιρα
Όπως κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο παιχνίδι με τη Μάριμπορ, έτσι και στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα τα… έχωσε στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε βέβαια μερίδιο ευθύνης, αποδεχόμενος ότι έχει κάνει λάθη στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα των «πράσινων» έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα. Πριν ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση, ο Φέρειρα συγκέντρωσε τους παίκτες του και όντας ιδιαίτερα εξοργισμένος προσπάθησε να τους φέρει προ των ευθυνών τους. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θέλει να ανατρέψει την κατάσταση, τονίζοντας ότι είναι ντροπή να παρουσιάζουν τέτοια εικόνα και εμφανίσεις ανάλογες με αυτές στη Σλοβενία δεν αρμόζουν για το επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Φυσικά και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι έχει κάνει λάθη και δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός κριτικής τον εαυτό του. Παραδέχθηκε ότι έχει μερίδιο στις αποτυχίες το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι έχει ευθύνεται για την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο, παρόλ' αυτά δεν τα παρατάει και τόνισε ότι είναι χρέος του να προσπαθήσει περισσότερο για να βρει τι φταίει και να το διορθώσει.

Εκτός πάλι ο Σο

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος της προπόνησης, εκτός ήταν ακόμα μια φορά ο Πάπε Σο. Ο Σενεγαλέζος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και κρίθηκε προτιμότερο να μην συμμετάσχει σε αυτήν και να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο, αν και αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Κατά τα άλλα, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Μάριμπορ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια συμμετείχαν στο καθιερωμένο δίτερμα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: