Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κοντο(ε)ς ψαλμός αλληλούια!!

Κοντο(ε)ς ψαλμός αλληλούια
Μόνο ο… Μεγαλοδύναμος ξέρει αν θα προλάβει τελικά να παίξει με τον ΟΦΗ ο Γιάννης Κοντοές.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν ολοκλήρωσε ούτε το σημερινό πρόγραμμα και το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Ηράκλειο θα κριθεί οριστικά στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Βλάχος θα σταυρώνει τα δάχτυλα για να το καταφέρει, δεδομένου ότι όλοι όσοι υπολογίζονται ως αριστερά μπακ είναι τραυματίες.

Για τρίτη σερί μέρα ο Γιάννης Κοντοές ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Και παρόλο που σήμερα δημιούργησε… μια κάποια αισιοδοξία λαμβάνοντας μέρος στο πρώτο μέρος της προπόνησης, το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει τον διατηρεί (τουλάχιστον) αμφίβολο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Το κατά πόσο λοιπόν θα μπορέσει να παίξει σε αυτό θα κριθεί οριστικά από την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

Ως τότε όμως, το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Βαγγέλης Βλάχος είναι… δοκιμές. Κι αυτό διότι -εκτός της ατυχίας στα αποτελέσματα- η ΑΕΚ έπεσε και στην «κέντα» του να χτυπήσουν ταυτόχρονα οι Κοντοές, Λαγός και Νικολόπουλος (οι δυο τελευταίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Βαλεντίνος Βλάχος) οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα αριστερά της άμυνας.

Λόγω αυτής της κατάστασης, λοιπόν, ο προπονητής της ΑΕΚ επιδίδεται σε «αλχημείες», δοκιμάζοντας εκεί τον Παπαδημητρίου (την Πέμπτη) και σήμερα τον αμυντικό χαφ Φέτση. Με τις πιθανότητες -εφόσον τελικά δεν προλάβει ο Κοντοές- να γέρνουν προς το μέρους του δεύτερου (που είναι πιο αμυντικογενής).

Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν κανονικά, ενώ στο διπλό που έκλεισε το πρόγραμμα επιβεβαιώθηκε η ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Βλάχος -με τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο, μπακ τους Φέτση-Αρκούδα, στόπερ τους Γιάγκο-Κουτρουμπή, τριάδα μπροστά τους Κουρέλλα-Γκερέιρο-Φούντα και προωθημένο τον Κατσικοκέρη (αν και σήμερα δοκιμάστηκε και πάλι και ο Φουρτάδο).

Πιο ασφαλή συμπεράσματα πάντως για όλα αυτά αναμένεται να εξαχθούν από την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (12:00) μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: