Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πιέζουν για το προπονητικό!!

Πιέζουν για το προπονητικό
Μπορεί να μην έχουν αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο ο Κιθ Χάρις και ο Δημήτρης Βιντιάδης προσπαθούν να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ζητήματα της ομάδας εφόσον αποκτήσουν κι επίσημα το πλειοψηφικό πακέτο της Ένωσης. Ένα από τα ζητήματα που «καίει» είναι και το θέμα του προπονητικού κέντρου καθώς το αντίτιμο για να μπορούν οι παίκτες της Ένωσης να γυμνάζονται σε αυτό είναι αρκετά μεγάλο.

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά οι δύο άνδρες θέλουν να συνεχίσει να προπονείται εκεί η ομάδα αλλά για να συμβεί αυτό βάζουν κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις. Να πέσει το ενοίκιο στο μισό από το ποσό που ορίζει η τρέχουσα σύμβαση, να μην πληρώσουν το έως τώρα χρέος ενώ έχουν θέσει και το ζήτημα της μεταβίβασης του στην ΠΑΕ.

Ο Νοτιάς συναινεί στην έναρξη διαπραγμάτευσης επί του ενοικίου αντιλαμβανόμενος την οικονομική συγκυρία, ωστόσο δεν είναι σύμφωνος στο χάρισμα της οφειλής. «Αν προχωρήσετε και υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ, εγώ δεν πρόκειται να σταθώ εμπόδιο», ήταν τα λόγια του.

Επίσης, θεωρείται δύσκολο να συναινέσει στη μεταβίβαση του ακίνητο στην ΑΕΚ των Βιντιάδη, Χάρις, διότι είναι ένα έργο που κατασκευάστηκε με δικά του κονδύλια και πληρώνει ακόμα στις τράπεζες που του δάνεισαν κεφάλαια. Επιθυμία του Νοτιά είναι να περάσει το προπονητικό στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αλλά ελεγχόμενα και υπό προϋποθέσεις που θα καλύπτουν και την ΑΕΚ και τον ίδιο.

Μέλημα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι να μείνει η ομάδα στα Σπάτα, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι εγκαταστάσεις θα του μείνουν... αμανάτι.

Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και θα συζητηθεί αναλυτικά στην πορεία αν κι εφόσον οι Βιντιάδης, Χάρις επενδύσουν στην «Ενωση».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: