Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Έφτυσε αίμα» η Τσέλσι! (video)

«Έφτυσε αίμα» η Τσέλσι! (video)
Τη γεύση του πρώτου… αίματος της χρονιάς (γκέλα με την ΚΠΡ την περασμένη βδομάδα) είχε για 85 λεπτά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι.

Μέχρι να έρθει ο Άσλεϊ Κόουλ, να τη λυτρώσει στο παιχνίδι με τη Στόουκ και με το 1-0 να της επιτρέψει να παρακολουθήσει… άνετη τους άλλους ανταγωνιστές του τίτλου να «σκοτώνονται» την Κυριακή μεταξύ τους.

Τόσο άνετη όσο η Φούλαμ, που είχε και πάλι τον Καραγκούνη στον πάγκο -αλλά και τον τρόπο να φύγει με εύκολο διπλό (1-2) από τη έδρα της Γουίγκαν (απλά μείωσε στις καθυστερήσεις).

Την ίδια ώρα, η Σαουθάμπτον έκανε… με θόρυβο την πρώτη νίκη της χρονιάς, ανατρέποντας το σκορ με την Άστον Βίλα και κερνώντας τη στο τέλος μια μεγαλοπρεπή τεσσάρα (4-1).

Κι ενώ το ίδιο πίστευε ότι θα πετύχει και η Σάντερλαντ, ο Κέβιν Νόλαν της πήρε στις καθυστερήσεις την μπουκιά από το στόμα, ισοφαρίζοντας 1-1 για τη Γουέστ Χαμ στο «Άπτον Παρκ».

Αντίθετα, όλο το… φαΐ της (και τους τρεις πόντους) έφαγε η Γουέστ Μπρομ απέναντι στη Ρέντινγκ και με το 1-0 σκαρφάλωσε -έστω και προσωρινά- στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.


szólj hozzá: Chelsea 1-0 Stoke




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: