Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Ναι, θέλαμε τον Βενγκέρ»

«Ναι, θέλαμε τον Βενγκέρ»
Προσπάθεια να προσλάβει τον Αρσέν Βενγκέρ είχε καταβάλει τον περασμένο Δεκέμβριο η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αποκάλυψε ο Νασέρ Αλ Κελάφι στην βρετανική εφημερίδα «Guardian». «Δεν ήθελε να φύγει από την Άρσεναλ. Είναι πολύ πιστός σε εκείνη», τόνισε ο εκ των ιδιοκτητών της γαλλικής ομάδας. Επίσης, επιβεβαίωσε τις καλοκαιρινές φήμες που ήθελαν τους πρωτευουσιάνους να ενδιαφέρονται για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Κάρλος Τέβες.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Νασέρ Αλ Κελάφι στην εφημερίδα «Guardian»

«Είχε δουλέψει για εμάς τέσσερα ή πέντε χρόνια. Είναι φανταστικός άνθρωπος και ένας σπουδαίος προπονητής», ανέφερε για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Αλσατό τεχνικό.

Όσον αφορά τη λύση του συμβολαίου του Αντουάν Κομπουαρέ, τόνισε: «Συμφωνήσαμε σε φιλικό πλαίσιο μαζί του. Ήταν ευχαριστημένος με αυτό, ήμασταν ευχαριστημένοι με αυτό. Δεν τον απολύσαμε. Είμαστε κύριοι».

Για τις προσπάθειες που έκανε για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας της Παρί από τον Βενγκέρ, σχολίασε: «Δεν ήθελε να φύγει από την Άρσεναλ. Είναι πολύ πιστός σε εκείνη. Είμαστε, όμως, τυχεροί που έχουμε τον Κάρλο (Αντσελότι). Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος…».

Για τις φήμες που είχαν ακουστεί για μεταγραφικούς στόχους (Μπέκαμ και Τέβες) των Πρωτευουσιάνων: «Όλα μοιάζουν με τις επιχειρήσεις. Ξεχάστε το χθες, το θέμα είναι να πάρεις το αποτέλεσμα. Συναντήθηκα με τον Μπέκαμ στο Λος Άντζελες, όπου πήγα προσωπικά για εκείνον. Ήμασταν ειλικρινείς μαζί του και δεν απείχαμε από μία συμφωνία. Ήθελε να έρθει, θέλαμε να έρθει… Ωστόσο, υπήρχε το θέμα της οικογένειάς του. Μίλησα μαζί του, πίστευε στο πλάνο μας και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Δεν αφορά τα χρήματα. Ακόμη και ο Τέβες ήθελε να έρθει εδώ. Δεν συμφωνήσαμε με τα χρήματα που ήθελε και αυτό είναι πολύ απλό. Εμείς απλά δεν πληρώνουμε παραπάνω από το λογικό».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: