Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Νοκ άουτ ο Τότι!!

Νοκ άουτ ο Τότι
Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Φραντσέσκο Τότι και έτσι θα απουσιάσει από το ματς του πρωταθλήματος της Ρόμα κόντρα στην Κάλιαρι. Οι γιατροί της ομάδας θεώρησαν σωστό να μην πιέσουν τον παίκτη, που θα μπορέσει να επανέλθει στα παιχνίδια με τη Σαμπντόρια και τη Γιουβέντους.

Ο Ζντένεκ Ζέμαν το είχε προβλέψει από το πρωί της Παρασκευής, όταν κατά τη διάρκεια του προπονητικού διπλού της Ρόμα χρησιμοποίησε τον Λαμέλα και τον Λόπες μαζί με τον Ντέστρο στην επιθετική γραμμή των βασικών. Η ανάρρωση του Φραντσέσκο Τότι δεν έχει ολοκληρωθεί και ο Βοημός τεχνικός είναι αναγκασμένος να βρει λύσεις για την αντικατάσταση του φυσικού ηγέτη των «τζαλορόσι» αλλά και του Οσβάλντο, που επίσης είναι τραυματίας.

Ο Τότι ολοκλήρωσε την προπόνηση και στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Αμέσως μετά συζήτησε με τους γιατρούς της ομάδας και τον προσωπικό γυμναστή του και όλοι μαζί αποφάσισαν να μην πιέσουν το πόδι του, αλλά να το ξεκουράσουν ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με τη Σαμπντόρια, στην εμβόλιμη αγωνιστική του Καμπιονάτο και τη Γιουβέντους το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ζέμαν είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει την Κάλιαρι χωρίς δύο από τους βασικούς επιθετικούς του. Τον Τότι και τον Οσβάλντο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: