Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Βεράτι, ο νέος Πίρλο»

«Βεράτι, ο νέος Πίρλο»
Πεπεισμένος ότι ο Μάρκο Βεράτι έχει όλες τις δυνατότητες ώστε να γίνει ο «νέος Πίρλο» είναι ο Κάρλο Αντσελότι. Παρόλα αυτά ο Ιταλός τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε ότι ο συμπατριώτης του θα χρειαστεί να βελτιωθεί πολύ περισσότερο για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

«Νομίζω ότι ο Πίρλο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Η Ιταλία θα μπορεί να είναι ήσυχη για το επόμενο Μουντιάλ μια και έχει την εναλλακτική λύση για τον Πίρλο και αυτός είναι ο Μάρκο Βεράτι», τόνισε ο προπονητής των Παριζιάνων και συνέχισε:

«Φυσικά και έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Στη θέση που αγωνίζεται πρέπει να παίζει με τη μία την μπάλα και η επαφή του με αυτή είναι καταπληκτική.

Δε νιώθει την πίεση των αντιπάλων του και ελπίζω στο μέλλον θα μπορέσει να γίνει ακόμη καλύτερος στη μεταβίβαση της πάσας
».

Ο Αντσελότι ακόμη δεν παρέλειψε να σχολιάσει και για την πρώην του ομάδα, τη Μίλαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην αρχή της χρονιάς:

«Είναι πολύ άσχημη η εικόνα που εμφανίζει ο σύλλογος, αλλά είναι λογικό μέχρι ένα βαθμό επειδή απώλεσε σημαντικούς παίκτες αυτό το καλοκαίρι. Οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν έγραψαν ιστορία με την ομάδα και είναι δύσκολο να χτίσεις γρήγορα καινούρια από την αρχή».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: