Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Φερέιρα… εν υαλοπωλείο!!

Φερέιρα… εν υαλοπωλείο!
Ποιος είδε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και δεν τον φοβήθηκε! Ο Πορτογάλος τεχνικός χθες μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την ντροπιαστική ήττα από την Μάριμπορ θυμίζοντας ταύρο εν υαλοπωλείο.

«Εδώ είμαι να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Όποιος έχει αρχ... να μου πει αν έχει πρόβλημα μαζί μου. Εδώ απέναντί μου όχι πίσω από την πλάτη μου», είπε –αρχικά- ο Φερέιρα και συνέχισε:

«Είστε αδιάφοροι. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Αλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα κάνετε στα παιχνίδια. Την παραμονή του αγώνα πετάτε στην προπόνηση και στα παιχνίδια είστε αδιάφοροι. Δεν είναι δυνατόν αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορώ να το εξηγήσω», τόνισε και συνέχισε για το παιχνίδι με την Μάριμπορ.

«Πρέπει να ντρεπόμαστε για την εικόνα που δείξαμε και με τη Μάριμπορ. Και σας ρωτάω: ανέχεστε να βγάζετε αυτή την εικόνα; Σας αρέσει; Δεν έχετε εγωισμό καθόλου; Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν αξίζει ο σύλλογος τέτοιες εμφανίσεις. Πιστεύετε ότι αυτές είναι οι δυνατότητές σας; Η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση, θέλει αποτελέσματα και εμείς δεν κάνουμε τίποτα και πάμε και χάνουμε. Ο σύλλογος έχει μία ιστορία στην Ευρώπη και δεν γίνεται να τη μηδενίζουμε. Εχετε κάνει χειρότερους από εσάς να φαίνονται καλύτεροι. Δεν είναι εικόνα αυτή. Συνέχεια τα ίδια λέμε, αλλά εσείς τα ίδια κάνετε».

Τέλος ο Φερέιρα ανέφερε και για τον εαυτό του…

«Κάνω λάθη και εγώ και φυσικά έχω και εγώ ευθύνη για την παρουσία της ομάδας. Μπορεί να έχω εμπειρία 40 χρόνων, αλλά λάθη κάνω».

Σε εκείνο το σημείο προέτρεψε πάλι τους παίκτες να του πουν όποιο παράπονο έχουν, αλλά δεν πήρε απάντηση.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: