Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Ανάσες» ο Πίρλο, ντεμπούτο ο Πογκμπά!!

«Ανάσες» ο Πίρλο, ντεμπούτο ο Πογκμπά
Την απόφαση να ξεκουράσει τον Αντρέα Πίρλο, ενώ ταυτόχρονα ο Πολ Πογκμπά θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους, έλαβε ο Αντόνιο Κόντε για το αποψινό παιχνίδι με την Κιέβο Βερόνα.

Στους τελευταίους δύο αγώνες με την Τζένοα και την Τσέλσι ο πολύπειρος χαφ έδειχνε κουρασμένος και, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία, έχει παίξει 660 λεπτά τις τελευταίες μέρες.

Ο 33χρονος παίκτης έχει παίξει 46 φορές ως βασικός από τη μέρα που αποκτήθηκε από τη «Γηραιά Κυρία» και δεν κατάφερε να τελειώσει μόνο σε δύο από αυτά τα ματς.

Ως εκ τούτου, ο Κόντε και ο βοηθός του, Μάσιμο Καρέρα, παρουσιάζονται να ξεκουράσουν τον Πίρλο και να δώσουν μία ευκαιρία στον Πονγκμπά στον αποψινό αγώνα με την Κιέβο.

«Υπήρξαν παρεξηγήσεις με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος χαφ στην εφημερίδα «L'Equipe» και πρόσθεσε: «Συνέχισε να μου λέει ότι η στιγμή μου θα φτάσει, αλλά τότε δεν έπαιζα. Για να πάω στη Γιουβέντους, απέρριψα πολλές άλλες επιλογές».

Οι υπόλοιποι που αναμένεται να πάρουν «ανάσες» είναι ο Αντρέα Μπαρτζάλι, ο Στέφαν Λιχτστάινερ, ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και ο Αρτούρο Βιντάλ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: