Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Βιλανόβα:«Ακόμη καλύτερος ο Μέσι»

Βιλανόβα:«Ακόμη καλύτερος ο Μέσι»
O Λιονέλ Μέσι μέρα με τη μέρα προσπαθεί να βελτιώνεται ώστε να γίνει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Αυτή η άποψη ανήκει στον προπονητή του στην Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα που ευελπιστεί ότι ο Αργεντινός θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ επιβεβαίωσε μέσα στην εβδομάδα ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, αν και το παρόν συμβόλαιο λήγει το 2016.

«Είναι ο καλύτερος ο παίκτης στον κόσμο. Και αν δεν είναι σύντομα θα γίνει», τόνισε ο 44χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Για όλους εμάς στην ομάδα θα είναι μεγάλη χαρά να τελειώσει την καριέρα του εδώ. Δεν πρόκειται να δούμε ξανά άλλο παίκτη σαν αυτόν».

Ο τεχνικός των Καταλανών διέψευσε ακόμη το γεγονός ότι τον απασχολεί το επερχόμενο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δε με απασχολεί ακόμη το παιχνίδι με τη Ρεάλ. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να φτάσουμε τους 15 βαθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κοιτάω μόνο τον αγώνα με τη Γρανάδα. Και στον δεύτερο γύρο θα με ρωτάτε για τον αγώνα στη Μαδρίτη», απάντησε σε επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε.

«Απέναντι στη Γρανάδα θέλουμε μόνο να κερδίσουμε και όχι να ανεβάσουμε τη διαφορά από τη Ρεάλ στους 11 πόντους, είναι χάσιμο χρόνου. Έχω παρακολουθήσει τη Γρανάδα είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο και πολύ ικανό στην κόντρα επίθεση».

Τον Βιλανόβα τον προβληματίζει ποιος θα στελεχώσει το κέντρο της άμυνας μετά και τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ και τον μακροχρόνιο του Κάρλες Πουγιόλ. Ο ταλαντούχος Μαρκ Μπαρτρά είναι στα υπόψη όπως επίσης και ο Άλεξ Σονγκ.

«Θα αποφασίσω τελευταία στιγμή. Ο Μαρκ βρίσκεται στην πρώτη ομάδα γιατί το αξίζει. Θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του αλλά ακόμη είναι η αρχή της σεζόν και θα έχει τις ευκαιρίες του.

Ο Σονγκ μπορεί και αυτός να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση. Έχει πολλά προσόντα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να παίξει και στην άμυνα. Μου έχει κάνει εντύπωση διότι καταλαβαίνει αμέσως από την πρώτη φορά αυτά που του λέω
», συμπλήρωσε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: