Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Θα «σπάσει» η τετράδα;

Θα «σπάσει» η τετράδα;
Μετά από τρεις αγωνιστικές στη Serie A, τέσσερις είναι οι ομάδες που μοιράζονται την κορυφή, αριθμός που όσο περνά ο καιρός λογικά θα μειώνεται. Κι ενώ Γιουβέντους, Λάτσιο και Σαμπντόρια θα προσπαθήσουν να μείνουν ψηλά αγωνιζόμενες μπροστά στο κοινό τους, η τέταρτη της παρέας, Νάπολι, ταξιδεύει στη Σικελία.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας τρέχει με την κεκτημένη ταχύτητα της περσινής σεζόν, συνεχίζει το αήττητο σερί της και θέλει να το διευρύνει απέναντι στην Κιέβο. Ο Κόντε, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες (πέρα από τη δική του και αυτή του Πέπε) προβληματίζεται για δύο θέσεις, αφού από τη μία Ίσλα και Κάσερες και από την άλλη Μπαρτσάλι και Μπονούτσι διεκδικούν να ξεκινήσουν βασικοί. Η Κιέβο θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από αυτό το ματς στηριζόμενη στο πολυπληθές κέντρο της, αφού ο Ντι Κάρλο ετοιμάζει σχήμα 4-3-1-2.

Η Λάτσιο υποδέχεται την Τζένοα και θα προσπαθήσει να συνεχίσει αυτό που κάνει από την αρχή της σεζόν: να εντυπωσιάζει δηλαδή. Οι «λατσιάλι» πέρα από το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, προέρχονται από ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ για το Europa League (στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό οι δύο ομάδες) και στο γήπεδο θα φανεί εάν ο Πέτκοβιτς αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ή όχι.

Δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο της Νάπολι, μέσα στην έδρα της Κατάνια. Το καλό για τους φιλοξενούμενους είναι πως ο Ματσάρι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη διάθεσή του.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει εκείνη της Γένοβας όπου η Σαμπντόρια θα προσπαθήσει κόντρα στην Τορίνο να δώσει συνέχεια στο εκπληκτικό ξεκίνημά της, ενώ για εντελώς διαφορετικούς λόγους τα φώτα θα πέσουν και στο «Φρίουλι». Εκεί θα συναντηθούν δύο ομάδες που απογοητεύουν τη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι της Ουντινέζε, που έχουν συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό ως τώρα κόντρα στην παραπαίουσα Μίλαν, η οποία μετά τις εντός έδρας γκέλες στην Ιταλία, άρχισε τα δώρα και στην Ευρώπη (έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Άντερλεχτ για το Champions League).

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική

Σάββατο, 22/9

Πάρμα-Φιορεντίνα (19:00)
Γιουβέντους-Κιέβο (21:45)

Κυριακή, 23/9

Σαμπντόρια-Τορίνο (14:30)
Αταλάντα-Παλέρμο (16:00)
Μπολόνια-Πεσκάρα
Κάλιαρι-Ρόμα
Κατάνια-Νάπολι
Ίντερ-Σιένα
Ουντινέζε-Μίλαν
Λάτσιο-Τζένοα (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (5η):

Τρίτη, 25/9 (21:45)
Φιορεντίνα-Γιουβέντους

Τετάρτη, 26/9 (21:45)


Πεσκάρα-Παλέρμο (19:30)
Μίλαν-Κάλιαρι
Κατάνια-Αταλάντα
Κιέβο-Ίντερ
Τζένοα-Πάρμα
Νάπολι-Λάτσιο
Ρόμα-Σαμπντόρια
Τορίνο-Ουντινέζε

Πέμπτη, 27/9 (21:45)

Σιένα-Μπολόνια



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: