Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Θέλουμε τον Ντιέγκο, τον Ρομπίνιο και τον Κακά»

«Θέλουμε τον Ντιέγκο, τον Ρομπίνιο και τον Κακά»
Να δει κάποιον εκ των Ντιέγκο, Ρομπίνιο και Κακά ή όλους με τη φανέλα της Σάντος ονειρεύεται ο Μουρίσι Ραμάλιο. Μετά την αποχώρηση του Γκάνσο ο βραζιλιάνικος σύλλογος επιζητά ποιοτικές λύσεις στη μεσαία και την επιθετική γραμμή.

Ο Γκάνσο πήρε μεταγραφή πριν λίγες ημέρες για τη Σάο Πάολο και η απώλεια του είναι σημαντική. Η Σάντος ενδιαφέρεται για την απόκτηση παικτών που έχουν κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη μεταξύ των οποίων ο Ντιέγκο, ο Ρομπίνιο και ο Κακά.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μουρίσι Ραμάλιο επιβεβαιώνει την πρόθεση του συλλόγου να «επαναπατρίσει» τους παραπάνω ποδοσφαιριστές:

«Είναι σπουδαίοι παίκτες με μεγάλο πρεστίζ αλλά όλα είναι πιθανά όσον αφορά την απόκτηση τους.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο Γκάνσο θα βρει ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο εδώ στη χώρα. Πλέον τα πάντα είναι πιθανά, γιατί το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι πολύ ισχυρό οικονομικά
», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντιέγκο και ο Ρομπίνιο ξεκίνησαν την καριέρα τους από τη Σάντος και δεν έχουν κρύψει στο παρελθόν, ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα επιθυμούσαν να επέστρεφαν.

Από την άλλη μεριά ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον αλλά πρέπει οι διοικούντες του βραζιλιάνικου συλλόγου να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κάνουν δικό τους.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: