Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Μπέντνερ!!

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Μπέντνερ
Ο αγώνας της Γιουβέντους με την Κιέβο για την τέταρτη αγωνιστική στη Ιταλία μπορεί να είναι ο «παρθενικός» του Νίκλας Μπέντνερ στο Campionato. Αυτό επιβεβαίωσε και ο υπηρεσιακός τεχνικός των «μπιανκονέρι», Μάσιμο Καρέρα.

Ο Δανός επιθετικός πήγε με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ στους πρωταθλητές Ιταλίας τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε επίσημο παιχνίδι.

«Ο Μπέντνερ προπονείται κανονικά και είναι έτοιμος. Πιθανό να αγωνιστεί και στον αγώνα με την Κιέβο», τόνισε ο Καρέρα.

Η «μεγάλη κυρία» βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και υπάρχει έντονη επιθυμία για συνέχιση αυτού του σερί.

«Έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας και θα επιλέξουμε τους καλύτερους μέσα από την εικόνα που δείχνουν στις προπονήσεις. Όποιος και να αγωνιστεί κόντρα στην Κιέβο είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού», τόνισε ο υπηρεσιακός τεχνικός των «μπιανκονέρι».

Ακόμη δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη σπουδαία εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι στο Champions League.

«Παίρνουμε θάρρος από το παιχνίδι και την εμφάνιση μας στο Λονδίνο. Είδαμε τη δυνατή και αποφασισμένη Γιουβέντους της περσινής χρονιάς», σημείωσε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: