Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα ξυρίσω το κεφάλι μου αν πάρουμε το πρωτάθλημα»

«Θα ξυρίσω το κεφάλι μου αν πάρουμε το πρωτάθλημα»
Σε περίπτωση που η Ίντερ κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος ο Αντρέα Ρανόκια θα ξυρίσει το κεφάλι του. Αυτό υποσχέθηκε ο Ιταλός αμυντικός που είναι αισιόδοξος ότι οι «νερατζούρι» θα έχουν μια καλή χρονιά και θα επιστρέψουν στις επιτυχίες.

«Ο Ντιέγκο Μιλίτο είχε δηλώσει ότι αν πάρουμε το Scudetto θα βάψει τα μαλλιά του. Τότε εγώ θα ξυρίσω ολόκληρο το κεφάλι μου», τόνισε με μια δόση χιούμορ ο 24χρονος άσος και συμπλήρωσε:

«Περιμένω μια σπουδαία χρονιά. Είμαστε καινούριο σύνολο και θα χρειαστούμε χρόνο να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλο, αλλά θα βελτιωνόμαστε συνεχώς, είμαι σίγουρος για αυτό».

Ο Ρανόκια ακόμη σχολίασε και τα παράπονα που έχουν ακουστεί για τις εμφανίσεις του κατά τη θητεία του στην ομάδα του Μιλάνου:

«Την περσινή χρονιά πέρασα πολύ χρόνο στο γυμναστήριο. Από τη στιγμή που δεν αγωνιζόμουν πολύ ήθελα να βελτιώσω τη σωματοδομή μου.

Είχα την αίσθηση ότι η καριέρα μου δεν ήταν σε καλό σημείο και ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. Τη φετινή χρονιά όμως τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό για πολύ ακόμη
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: