Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Κολλάει» η ανανέωση του Λεβαντόφσκι!!

«Κολλάει» η ανανέωση του Λεβαντόφσκι
Σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ για την επέκταση του συμβολαίου του αν και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι βρίσκεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Πολωνού επιθετικού δεν υπάρχει προοπτική κάποιας μεταγραφής αυτή τη στιγμή και είναι προσηλωμένος στην ομάδα του.

Ο διεθνής επιθετικός αμείβεται αυτή τη στιγμή με 1.5 εκατ. ευρώ τη χρονιά και επιθυμία του είναι να κερδίζει όσο και οι Μάριο Γκέτσε και Μάρκο Ρόις που παίρνουν 5 εκατομμύρια ετησίως. Όμως από τη διοίκηση του συλλόγου διαρρέει ότι δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν πάνω από 3 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά ο μάνατζερ του, Μάικ Μπαρτέλ ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

«Αυτή τη στιγμή δε σκεφτόμαστε κάποια μεταγραφή. Έχουμε συμβόλαιο με την ομάδα το οποίο και θα τιμήσουμε αλλά ανησυχούμε για τους όρους του καινούριου που θα μας προτείνουν. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους κάποια πρόταση που θα έρθει στο μέλλον.

Το μεταγραφικό παράθυρο έχει κλείσει και ο Ρόμπερτ έχει επικεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας
», τόνισε ο μάνατζερ του παίκτη και συνέχισε:

«Τον απασχολούν μόνο το πρωτάθλημα , το κύπελλο και το Champions League με την Ντόρτμουντ. Είναι ο καλύτερος επιθετικός στη Γερμανία και έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση και την ίδια προβολή με κάποιους άλλους παίκτες στο σύλλογο.

Αυτό του δίνει παραπάνω κίνητρο ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται
».

Ο Λεβαντόφσκι πήρε μεταγραφή από τη Λεχ Πόζναν το 2010 και με τους Βεστφαλούς έχει πετύχει 42 γκολ σε 96 επίσημες εμφανίσεις και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: