Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τέτοια δώρα δεν τα αφήνει!!

Τέτοια δώρα δεν τα αφήνει
Την ευκαιρία να μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη δεύτερη Χιμπέρνιαν εκμεταλλεύτηκε η Σέλτικ μετά τους αγώνες της έβδομης αγωνιστικής του σκοτσέζικου πρωταθλήματος.

Οι «Κέλτες» μπορεί να μη μάγεψαν με την απόδοσή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νταντί, όμως κατάφεραν να νικήσουν 2-0. Αντιθέτως, η Χιμπέρνιαν «στραβοπάτησε» στο γήπεδό της κόντρα στην Ινβερνές, με αποτέλεσμα να έρθει 2-2 και να αισθάνεται τη «καυτή» ανάσα των «καθολικών».

Τώρα όσον αφορά στο ματς η Σέλτικ ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά με αποτέλεσμα να δημιουργήσει τις πρώτες φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Αυτός που έβαλε το πρώτο γκολ για τους «καθολικούς» ήταν ο Χούπερ στο 43’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 49’ ο Γουανγιάμα.

Στο παιχνίδι του Εδιμβούργου η Χιμπέρνιαν ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και έτσι κατάφερε στο 23’ με τον Ντόιλ να ανοίξει το σκορ. Τα τέρματα για την ομάδα του Φένλον διπλασίασε στο 31’ ο Γούδερσπουν. Ωστόσο, οι παίκτες της Ινβερνές δεν τα έβαλαν κάτω. Έτσι, αρχικά με τον Πέπερ στο 39΄μείωσαν και με τον Φόραν στο 81’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στα άλλα ματς της έβδομης αγωνιστικής του σκοτσέζικου πρωταθλήματος η Χάρτς επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Νταντί Γιουνάιτεντ με 3-0. Εύκολο απόγευμα είχε και η Κιλμάρνοκ στο γήπεδό της, καθώς νίκησε με 3-1 τη Σεντ Μίρεν.

Πιο δύσκολο έργο συγκριτικά με τις παραπάνω ομάδες είχε η Σέντ Τζόνστον, η οποία πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη Ρος Κάουντι που αγωνιζόταν στην έδρα της με σκορ 2-1.

Το πρόγραμμα της έβδομης (7ης) αγωνιστικής

Σάββατο 22/9 (17:00)

Σέλτικ-Νταντί 2-0
Νταντί Γιουνάιτεντ-Χαρτς 0-3
Χιμπέρνιαν-Ινβερνές 2-2
Κιλμάρνοκ-Σεντ Μίρεν 3-1
Ρος Κάουντι-Σεντ Τζόνστον 1-2

Κυριακή 23/9 (14:45)

Αμπερντίν-Μάδεργουελ

Επόμενη αγωνιστική (8η)
Σαββάτο 29/9
Αμπερντίν-Χιμπέρνιαν (14:00)
Νταντί-Σεντ Τζόνστον (17:00)
Χαρτς-Κιλμάρνοκ (17:00)
Ινβερνές-Νταντί Γιουνάιτεντ (17:00)
Μάδεργουελ-Σέλτικ (17:00)
Σεντ Μίρεν-Ρος Κάουντι (17:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: