Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Ψευδές πως τσακώθηκε ο Αλέγκρι με τον Ιντζάγκι»

«Ψευδές πως τσακώθηκε ο Αλέγκρι με τον Ιντζάγκι»
Σε επίσημη διάψευση του φημολογούμενου επεισοδίου ανάμεσα στον Αλέγκρι και τον Ιντζάγκι, προχώρησε η Μίλαν μέσω του ισχυρού άντρα της διοίκησης, Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο Γκαλιάνι επιβεβαιώνει πως οι δύο άντρες συναντήθηκαν, αναφέρει ωστόσο πως είχαν ένα φιλικό διάλογο σε χιουμοριστικό ύφος. Μάλιστα παραπέμπει στους αυτόπτες μάρτυρες της συνάντησης των δύο αντρών, που επιβεβαίωσαν πως δεν συνέβη τίποτε το μεμπτό ανάμεσα τους.

Το βράδυ της Πέμπτης κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κόντεψε να «έρθει στα χέρια» με τον Φιλίπο Ιντζάγκι, μετά από έντονο διάλογο που είχαν. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν όπου προπονούνται τα τμήματα υποδομών και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Το περιστατικό καταγράφτηκε από τα κινητά των γονέων που βρίσκονταν παρόντες.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, όμως, ήρθε η επίσημη διάψευση, δια στόματος Αντριάνο Γκαλιάνι. «Μίλησα και με τους δύο και με διαβεβαίωσαν πως όσα κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης είναι ψευδή. Μάλιστα μπόρεσα να διασταυρώσω τους ισχυρισμούς τους, με μηνύματα που είδα στο Twitter, σύμφωνα με τα οποία δεν συνέβη κάτι ανάμεσα στους δύο προπονητές της Μίλαν. Αυτοί που έγραψαν τα μηνύματα είναι γονείς παιδιών που προπονούνται με τον Ιντζάγκι και ήταν μάρτυρες στη συνάντηση του με τον Αλέγκρι. Δεν έχουν λόγο να λένε ψέματα», τόνισε ο Γκαλιάνι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «milanday.it» ο διάλογος των δύο αντρών είναι ο εξής:
Αλέγκρι (χαμογελώντας): «Γεια σου Πίπο. Για πες μου, είναι αλήθεια πως θέλεις να μου φας τη θέση;»
Ιντζάγκι (αμήχανος αλλά χαμογελαστός): «Θα το προσπαθήσω. Τουλάχιστον έτσι θα εκδικηθώ για τις φορές που με άφησες να κάθομαι στον πάγκο.»
Αλέγκρι (γελώντας δυνατά): «Έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα.»

Τη στιχομυθία αυτή αυτό επιβεβαιώνει και μια αυτόπτης μάρτυρας, που τονίζει πως ο διάλογος ανάμεσα στους δύο άντρες ήταν σύντομος, σε κόσμιο επίπεδο και με τους πρωταγωνιστές να γελούν. «Ήμουν καθισμένη ελάχιστα μέτρα από τους δύο άντρες. Δεν ήμουν μόνη μου, ήμαστε έξι φίλες και καμία δεν κατάλαβε να υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά τους. Ο διάλογος ήταν ήρεμος και σύντομος. Αναρωτιέμαι γιατί δημιουργήθηκε όλο το σκηνικό από τον τύπο.»

Όλα δείχνουν πως το περιστατικό θεωρείται λήξαν, τόσο από τους προπονητές, όσο και από τη διοίκηση.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: